webhosting cu suport pentru zend framework

Puteţi posta întrebări legate de găzduirea site-urilor şi nume de domenii. Oferte, inregistrari, transferuri, informaţii diverse sau reclamaţii. Probleme cu Ensim, Plesk, CPanel, Help Desk.

Moderator: Moderatori

BBstrumf
PHPRomania Supporter

webhosting cu suport pentru zend framework

Mesajde BBstrumf » Vin Dec 11, 2009 1:21 am

salutare, caut si eu sa imi iau un pachet de webhosting cu suport pentru Zend framework si as avea nevoie niste recomandari

PS: Zend optimizer e ceea ce-mi trebuie?sau e altceva? mersi 8)

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Vin Dec 11, 2009 1:42 am

zend e firma care sta in spatele limbajului web PHP
zend framework e un produs dezvoltat de aceasta firma si contine o colectie de clase si coduri php care stau la baza desvoltarii unui site web dinamic.
paginile web sunt scrise cu cod html, css, php si mysql si fiecare dezvoltator de site-uri foloseste ce framework vrea la baza, nu depinde de arhitectura serverului.
unele aplicatii web se livreaza encodat cu zend encoder (adica nu poti avea acces legal la codul sursa, e ca si cand ai deschide un fisier executabil cu notepad si ai vedea numai liniute si punctulete)
pentru a rula aplicatiile encodate cu zend encoder serverul trebuie sa aiba instalat zend optimizer.
zend optimizer e un program care decodeaza aplicatiile encodate cu zend si ruleaza codul pentru a afisa pagina in browser.

tu trebuie sa stii daca site-ul tau web este sau nu este encodat si in functie de asta sa alegi un hosting care are sau care nu are zend optimizer instalat.

de obicei nu ai nevoie decat de un server normal.

Cum poti stii daca aplicatia ta e encodata sau nu? Pur si simplu deschizi un fisier php din aplicatie in notepad si daca vezi caractere ciudate si nu intelegi nimic din ce e acolo inseamna ca e encodat. daca insa vezi linii de cod atunci acea aplicatie in teorie merge pe orce server (daca e bine scrisa)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

buncalin
New Member

Mesajde buncalin » Dum Dec 13, 2009 9:35 am

crivion
Senior Member

Mesajde crivion » Sâm Dec 26, 2009 9:32 am

in semnatura la mine gasesti link catre hostgator
ai 25$ off daca bagi cuponu : HOUSTON

Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”