Ce parere aveti de web hosting nelimitat
Moderator: Moderatori
Stiam, but ... nu prea agreez ideea. Oricum, revenind la intrebarea mea, considerati ca e ok oferta mea? Pirahna din moment lucrezi cu DreamHost stii la ce sa te astepti si practic ofer ce ofera ei la un pret putin mai mic si in lei ... Cat despre ceilalti care nu stiu despre ce e vorba, DreamHost ofera servicii din 1997 si din ce stiu de la altii (3 persoane mai exact, probabil si Pirahna poate confirma) ofera servicii de calitate foarte buna.
-
Pirahna
- Senior Member
Dreamhost ofera calitate cateodata, cateodata nu.
Au optiunea de transfer pe alt server daca nu esti multumit, dar oricand exista riscul sa pice. Ofera banii inapoi pe 1 zi pentru o ora picata.
Dar am avut rateuri si cu Media Temple, Bluehost, hostgator, godaddy, etc.
Ca reseller nu poti sa "resell" unlimited pentru ca ... e unlimited.
Nelimitat + nelimitat + nelimitat = nelimitat.
Daca specifici la ce host oferi, si ai o oferta mai buna cumva, atunci da, are rost. Daca nu, de ce sa se alature tie ?
La host-uri se pune problema de timp de raspuns, organizarea filesystemului si downtime. Daca stii unde o sa fie hostate site-urile, o sa stii toate detaliile astea.
Deci ofera detaliile astea, pretul final, si apoi intreaba cine e interesat.
Au optiunea de transfer pe alt server daca nu esti multumit, dar oricand exista riscul sa pice. Ofera banii inapoi pe 1 zi pentru o ora picata.
Dar am avut rateuri si cu Media Temple, Bluehost, hostgator, godaddy, etc.
Ca reseller nu poti sa "resell" unlimited pentru ca ... e unlimited.
Nelimitat + nelimitat + nelimitat = nelimitat.
Daca specifici la ce host oferi, si ai o oferta mai buna cumva, atunci da, are rost. Daca nu, de ce sa se alature tie ?
La host-uri se pune problema de timp de raspuns, organizarea filesystemului si downtime. Daca stii unde o sa fie hostate site-urile, o sa stii toate detaliile astea.
Deci ofera detaliile astea, pretul final, si apoi intreaba cine e interesat.
|
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”