Racomandare Host
Moderator: Moderatori
Racomandare Host
salutare mi puteti racomanda un host bun cam pe la 20 euro pe an..pentru un forum cu spatiu 1 gb trafic nelimitat..multumesc
Salut,
Eu am toate site-urile gazduite la www.nshost.ro ... pachetul ns-alpha e nu mai bun 1 gb spatiu, trafic nelimitat la doar 60 lei / an
Eu am toate site-urile gazduite la www.nshost.ro ... pachetul ns-alpha e nu mai bun 1 gb spatiu, trafic nelimitat la doar 60 lei / an
Ultima oară modificat Mie Aug 31, 2011 2:30 pm de către strg, modificat 1 dată în total.
-
Retete
- PHPRomania Supporter
...
pentru hosting US: 1and1 - servere foarte bune chiar si pe shared (au cluster) nu trag de tine deloc daca dai "Cancel" la un cont.
pentru .ro - Nixservers
pentru hosting care suporta multe pe bani putini mai recomand si Siteground. La ei nu-mi place ca au o politica foarte imbecila cand dai "Cancel" la un cont.. te trimit intr-un chat cu o persoana care incearca sa te convinga sa nu renunti si chestii
pentru .ro - Nixservers
pentru hosting care suporta multe pe bani putini mai recomand si Siteground. La ei nu-mi place ca au o politica foarte imbecila cand dai "Cancel" la un cont.. te trimit intr-un chat cu o persoana care incearca sa te convinga sa nu renunti si chestii
Web Design si Optimizare SEO de calitate, cu rezultate: http://scoptop.com
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”