buna!caut un job de programator php,mysql in arges,de preferinta full time(dar nu refuz nici colaborari la proiecte);
experienta in php,mysql,html,css 1 an si 10 luni!experienta javascript 1 an;
experienta xml 6 luni;experienta ajax 6 luni;disponibilitate de a invata noi limbaje si tehnologii web! ultimele 3 proiecte:
(acesta este un site destinat dispozitivelor mobile cu conectare prin wap,dar se poate vizualiza si de pe pc!)
adresa de mail: lucian_georgean at yahoo dot com
sau mesaje in inbox aici!
multumesc!
programator php caut job,arges
Moderatori: admin, Moderatori
- Vic
- Senior Member
kleampa taci din gura, nu esti in situatia sa faci astfel de comentarii. Si in plus nu ti-a cerut nimeni parerea, site-urile nu sunt puse la evaluare, omul pur si simplu isi ofera serviciile. Daca vrea cineva sa il contracteze o va face, daca nu nu. Nu te mai baga tu, mai ales ca sa nu incepem o discutie despre competentele tale, ok?
-
Ground.Zero
- Average Member
din pacate n-am un portofoliu mai mare NUMAI al meu;doar cele trei situri sint facute integral de mine;la webdesign ,pagini artistic aranjate,nu ma pricep,eu sint un "functionalist" ca sa zic asa,probabil o mostenire de cind scriam in ferestre dos cod c/c++. cel putin pina acum m-a interesat sa scriu un cod corect si optimizat cit de cit pentru afisarea rapida a paginilor si cu trafic cit mai putin pe server,sa lucrez cu xml(rss) si ajax,cu socketuri(cei de la xhost au safe mode la php),ma rog ,in general sa invat cit mai multe din functionalitatile php/mysql;
as vrea daca se poate citeva idei sau sfaturi despre exemple de situri pe care sa le realizez si care sa-mi fie folositoare ,sa constituie un portofoliu bun si care sa poata fi luat in considerare la o eventuala colaborare sau angajare.
Ati incercat jocul de trivia sau blackjack de pe wap?(ele sint facute in formatul pt wap dar se "vad" si de pe pc).Merita sa la schimb formatul si sa le mut pe un site de prezentare,eventual facute sa "colaboreze" cu ajax?
(pe astea ,marturisesc ca am vrut sa le iau de-a gata de pe web,sint distractive pentru pustii care au wap pe tel,dar negasind deloc am fost nevoit sa le fac eu!)
Oricum,ideile sau sfaturile de care vorbeam mai sus ar fi bune pentru mine,si le astept!
Multumesc.
as vrea daca se poate citeva idei sau sfaturi despre exemple de situri pe care sa le realizez si care sa-mi fie folositoare ,sa constituie un portofoliu bun si care sa poata fi luat in considerare la o eventuala colaborare sau angajare.
Ati incercat jocul de trivia sau blackjack de pe wap?(ele sint facute in formatul pt wap dar se "vad" si de pe pc).Merita sa la schimb formatul si sa le mut pe un site de prezentare,eventual facute sa "colaboreze" cu ajax?
(pe astea ,marturisesc ca am vrut sa le iau de-a gata de pe web,sint distractive pentru pustii care au wap pe tel,dar negasind deloc am fost nevoit sa le fac eu!)
Oricum,ideile sau sfaturile de care vorbeam mai sus ar fi bune pentru mine,si le astept!
Multumesc.
Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”