Colaborare
Moderatori: admin, Moderatori
Colaborare
Caut student (dar nu numai) pt. colaborare pt. diverse proiecte PHP (/MySQL), permanent, cu lucru de acasa (20-30 ore / sapt.). Cei interesati dati un PM (cu niste site-uri daca aveti) sau raspundeti aici. Ar fi interesant de stiut din start preturile la care lucrati sau cit va asteptati sa cistigati pe luna, in astfel de conditii (in USD).
"De acasa" se referea exact la asta: discutat online, pus proiectele pe site direct + de lucrat pe calc. personal cu conexiune la net. Si nu e lucrat pe gratis, doar ca pt. a putea fi platit trebuie stiut ceva din PHP-ul asta. Site-urile nu-s complexe insa ce-i aia session sau pasarea unor parametri trebuie stiut pt. ca e vorba de programare nu instalare de open-source.
Caut pe cineva care sa spuna: da, pot si vreau. Astept oferte.
Caut pe cineva care sa spuna: da, pot si vreau. Astept oferte.
Ma ofeream eu fara sa ma mai gandesc daca era, dar nus am doar 14 ani si momentan in phpnu am facut decat un guest book(cu smile si putin css), si cateva formulare.. La 14 ani nu ma interesa asa mult banii, pt ca scopul meu este sa invat mai mult nu sa ma umplu de bani. Oricum poate peste un an am sa invat tot mai multe chestii despre php..
-
mihnea sim
- Average Member
Bravo Cata! Ai toata admiratia mea! Adica asa am inceput si eu, si dupa 1 an doi o sa incepi intr-adevar sa simti ca nu ai invatat degeaba. Lucreaza mult, nimic nu se compara cu invatatul prin munca, dar sa nu uiti nici de scoala. Abia dupa doi ani de php (sau mai precis dupa doua vacante de invatat php) o sa vezi ca "orice e posibil".
"o istorie aberanta si injusta copleseste fiinta si o arunca afara din lumea ei"
Mersi mult pt sfaturi, nici pe scoala nu o neglijez , avand in vedere ca sunt clasa a VIII a si dau capacitatea. Momentan am 4 luni de cand invat php. La inceput mi-a fost foarte greu pt ca puneam conectarea la baza de date dupa tot scriptul sau diverse gafe
Oricum continui sa invat si cred ca daca ma voi tine de el 2 ani am sa fac aproape orice. 
-
Dreamland Studios
- PHPRomania Supporter
Dreamland Studios
Nu prea imi dau seama cam la ce fel de colaborare te astepti si ce preturi dar ar fi interesant sa colaboram
Ca sa vezi preturi le care lucram precum si munca noastra vezi www.dreamland.ro
Ca sa vezi preturi le care lucram precum si munca noastra vezi www.dreamland.ro
Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”