form submit [jQuery] [REZOLVAT]

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS:

Moderatori: eyecon, Moderatori

BBstrumf
PHPRomania Supporter

form submit [jQuery] [REZOLVAT]

Mesajde BBstrumf » Mie Oct 07, 2009 1:28 pm

Ultima oară modificat Mie Oct 07, 2009 3:37 pm de către BBstrumf, modificat 1 dată în total.

ebogdan
Senior Member

Mesajde ebogdan » Mie Oct 07, 2009 2:11 pm

Măi eu nu lucrez cu jQuery, deci ceea ce o să zic s-ar putea să fie considerat un pic cam off-topic. Ia pentru Firefox extensiile astea 2, te ajută mult la debugging javascript:

BBstrumf
PHPRomania Supporter

Mesajde BBstrumf » Mie Oct 07, 2009 3:36 pm

mersi pentru raspuns, chiar am sa citesc resursele alea sa vad poate gasesc ceva nou si interesant, oricum nu-mi vine sa cred care era problema si anume ca am folosit <form ... /> in loc de <form><form />. pana acum vreun an am folosit doar varianta a doua, dar cand am incercat sa validez o pagina mi s-a sugerat sa folosesc <form ... /> si mi-a mers numai bine de atunci, asa ca am folosit numai varianta asta, dar acum se pare ca nu merge decat varianta <form></form>; merge perfect...am stat si m-am chinuit o zi la o problema care nu exista :)) ma gandeam ca e ceva legat de jQuery, dar nu este :D

ebogdan
Senior Member

Mesajde ebogdan » Joi Oct 08, 2009 9:25 am

Într-adevăr, acum am văzut și eu. Nu ai voie să folosești <form />, pentru ca asta înseamnă că ai închis form-ul imediat, și nu-ți mai consideră <input>-urile care urmează. Folosești la elemente de genul <br />, atât.

Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”