Programare mai avansata
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
-
Drk_alien
- Average Member
Cu totii au dreptate, ai nevoie sa pui in practica ceva ce deja stii dar intr-un mod mult mai bine gandit din toate punctele de vedere.
Eu am reusit sa trec de stadiul de mijloc care parce cel mai greu de trecut cu tutorialul acesta.
Incearca sa faci acest tutorial apoi ca sa nu uiti ce ai facut si sa te lansezi de aici, incearca sa faci acelasi lucru cu un framework.Iti recomand codeigniter, dar asta las la alegerea ta.Sper sa iti fie de folos.Bafta
Eu am reusit sa trec de stadiul de mijloc care parce cel mai greu de trecut cu tutorialul acesta.
Incearca sa faci acest tutorial apoi ca sa nu uiti ce ai facut si sa te lansezi de aici, incearca sa faci acelasi lucru cu un framework.Iti recomand codeigniter, dar asta las la alegerea ta.Sper sa iti fie de folos.Bafta
-
Drk_alien
- Average Member
Hai sa nu ajungem intr-o polemica , nu de alta dar nu suntem la Antena 3 (macar aici nu avem cum sa vorbim mai multi in acelasi timp
) ). Ideea era ca urmatorul pas pe care trebuie sa il faca e sa inteleaga clasele.Programarea pe care o stia el era fara clase,iar fara clase nu puteai avansa.
Fara clase esti practic "blocat" la un anumit nivel.
ps: Fiecare are propriile lui pareri de ce ar trebuii sa stii sa faci ca sa fii un programator mediu sau avansat.
Daca crezi ca sfatul meu nu e bun, poti sa ii dai si tu unul, dar sa vii cu argumente.Stima
Fara clase esti practic "blocat" la un anumit nivel.
ps: Fiecare are propriile lui pareri de ce ar trebuii sa stii sa faci ca sa fii un programator mediu sau avansat.
Daca crezi ca sfatul meu nu e bun, poti sa ii dai si tu unul, dar sa vii cu argumente.Stima
-
stefanvasco
- PHPRomania Supporter
Sfatul meu:
1) Introduction to Algorithms a lui Cormen
2) cartea pe care o gasesti aici pe forum de php avansat, e destul de buna
3) Head First Design Patterns a lui Freeman
4) coursera punct org - niste cursuri gratuite, dementiale, de informatica
5) nu te limita la 1 limbaj, lucreaza si java si c#, o sa vezi altfel programarea
6) daca vrei sa intelegi mai mult, invata calumea limbaje formale, citeste prima data cartea lui Ullman - Introduction to Automata Theory, Languages, and Computation
PS: daca reusesti sa inveti 50% din 1, 2 si 3 esti tatic.
1) Introduction to Algorithms a lui Cormen
2) cartea pe care o gasesti aici pe forum de php avansat, e destul de buna
3) Head First Design Patterns a lui Freeman
4) coursera punct org - niste cursuri gratuite, dementiale, de informatica
5) nu te limita la 1 limbaj, lucreaza si java si c#, o sa vezi altfel programarea
6) daca vrei sa intelegi mai mult, invata calumea limbaje formale, citeste prima data cartea lui Ullman - Introduction to Automata Theory, Languages, and Computation
PS: daca reusesti sa inveti 50% din 1, 2 si 3 esti tatic.
-
nevvermind
- Senior Member