Dynamic content @ drop menu
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
-
Cosmin Chiru
- Senior Member
Asadar, un meniu (de preferinta drop menu) in care sa se afle niste text (ex Lamaie, Portocala, Banana).
Cand se da click pe Banana in pagina mai jos sa apara un textbox in care sa fie text sau nu pentru inceput (ex Banana galbena foarte sanatoasa).
Sa se poata edita textul (ex Banana galbena foarte sanatoasa si hranitoare) si un buton mai jos Save.
In continuare acelasi lucru pentru fiecare optiune din meniu. Sa se salveze informatia din textbox intr-un fisier txt sau o baza de date mysql, indiferent.
Cand se da click pe Banana in pagina mai jos sa apara un textbox in care sa fie text sau nu pentru inceput (ex Banana galbena foarte sanatoasa).
Sa se poata edita textul (ex Banana galbena foarte sanatoasa si hranitoare) si un buton mai jos Save.
In continuare acelasi lucru pentru fiecare optiune din meniu. Sa se salveze informatia din textbox intr-un fisier txt sau o baza de date mysql, indiferent.
-
sharp20
- Junior Member
Eu as face cu Ajax treaba asta. Fiecare item din meniu ar avea un link de forma:
<a href="" onclick="showEdit('banana'); return false;" />Banana</a>
Functia showEdit face un get sa zicem la fructe.php cu un parametru: fructa.
In functie de acel parametru, fructe.php intoarce un raspuns ce contine un form format dintr-un <input type="text" value="Banana galbena foarte sanatoasa" name="fructaSave" /> si un buton de submit. Prin js, pui formul asta intr-un container div.
Butonul de submit la randul lui face tot un request ajax - posibil tot la acel script - prin care salveaza valoarea.
Eu mai folosesc pt AJAX, componenta AJAX de la mootools.net.
<a href="" onclick="showEdit('banana'); return false;" />Banana</a>
Functia showEdit face un get sa zicem la fructe.php cu un parametru: fructa.
In functie de acel parametru, fructe.php intoarce un raspuns ce contine un form format dintr-un <input type="text" value="Banana galbena foarte sanatoasa" name="fructaSave" /> si un buton de submit. Prin js, pui formul asta intr-un container div.
Butonul de submit la randul lui face tot un request ajax - posibil tot la acel script - prin care salveaza valoarea.
Eu mai folosesc pt AJAX, componenta AJAX de la mootools.net.
Nihil Sine Deo.
-
Cosmin Chiru
- Senior Member
http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... ontent.htm
ceva asemanator, doar sa fie un textbox si un save button.
ceva asemanator, doar sa fie un textbox si un save button.