un sfat
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
emanuelciupe
- New Member
un sfat
salut. puteti sa imi spuneti si mie o carte cu care as putea sa incep in php.eu stiu sa fac un site dar doar folosind templateuri gata facute si vreau sa invat sa fac singur deci puteti o carte care sa fie cat mai explicita????si mai am o intrebare: chestiile alea cu parola si login se fac in php??mss
- Birkoff
- Senior Member
cauta cartea lui oriceon e free pe net (google search) si in paralel citeste tutorialele de la mine... iar ce nu intelegi revino cu intrebari pe forum...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- vladpre92
- Average Member
Initiere in PHP 5 de Steven HOLZNER mi se pare cea mai potrivita pentru un incepator si desigur PHP si MySQL pentru site-uri Web Dinamice a lui Larry Ullman (este bestiala cartea).Succes!
http://www.filmeonlinetv.net
Seriale online si filme subtitrate
pentru inceput,recomand siteul lu marplo... marplo.net ...eu unul de acolo am invatat lucrul cu baza de date,limbaj care mi se parea ca nu a fost facut ca sa il inteleg...ma uitam la functiile de interogare din scripturi si ma intrebam de ce e asa ?de unde stiu ca e asa?am intrat la marplo,am citi,am exersat pe localhost si dupa 2 zile stiam sql...nu zic ca stiu la perfectie,ci cat am nevoie sa stiu momentan...mai ramane sa dau o raita si prin partea de javascript ca acolo is la pamant
) ... succes...apropo,pe langa teorie,baga practica la greu
...
inca o observatie
Observ ca multi incepatori in programare se arunca direct la php si la lucrulcu bazele de date...Eu am facut html in liceu 2 ani,apoi am continuat cu siteuri html pana am ajuns sa stapanesc limbajul atat de bine incat trebuia sa avansez...si abia dupa 3-4 ani am inceput sa invat php...nu va mai aruncati in php daca nu stiti html deloc ca va aruncati degeaba...ca sa faci cod php 80% ai nevoie sa stii html.Parerea mea
Observ ca multi incepatori in programare se arunca direct la php si la lucrulcu bazele de date...Eu am facut html in liceu 2 ani,apoi am continuat cu siteuri html pana am ajuns sa stapanesc limbajul atat de bine incat trebuia sa avansez...si abia dupa 3-4 ani am inceput sa invat php...nu va mai aruncati in php daca nu stiti html deloc ca va aruncati degeaba...ca sa faci cod php 80% ai nevoie sa stii html.Parerea mea
- vladpre92
- Average Member
http://www.filmeonlinetv.net