e firesc em@il.. sa vina unul si sa puna astfel de probleme catre rezolvare... pai daca el saracu nu stie ce inseamna html... de unde vrei sa stie ce cere acolo? si plus de asta... daca vrea sa obtina ceva ..sa suporte si mistocareala baietilor.. daca nu ... sa puna mana sa invete.. si pun pariu ca e mircar...
a.. si care e faza cu cardurile devil ca... nu am inteles?..
am o pagina cu Inregistrare. Cum vad informatiile de inreg?
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
:)
glumeam cand il intrebam daca vrea materialul necesar pentru a se apuca de treaba cu cardurile... hmm si povesteam ce am patit aseara.. cu un fost coleg de army.. ca vrea si ala se se apuce de treaba (nu il credeam in stare) si urmeaza sa ii vand "documentatia" necesara... 
-
carco
- Senior Member
Nu as vrea sa fac pe lupul moralist insa am avut multe astfel de solicitari (fake-login-uri dupa diverse pagini: e-bay, yahoo, ...) si, cu toate ca se platesc destul de bine iar munca =0 (practic copiezi html-ul din pagina care te intereseaza si faci un amarat de .php care preia si stocheaza datele si face redirect unde trebuie), i-am bagat in p*da masii cu tot cu banii si neamul lor cu promisiunea ca la urmatoarea solicitare nu o sa ma rezum la a le umple frigiderul cu carne.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera
Acuma deviez putin de la subiectul la care s-a ajuns aici, in sensul ca revin putin la problema userului ala complicat.
El zicea ca nu il intereseaza dupa LOGIN (sau asa ceva).
Inseamna ca vrea sa aplice un algoritm (sau, cum i-a zis el, program) unui site existent care sa ii trimita ce completeaza lumea pe acolo.
Daca e asa, e mai bine sa-i spuneti si ca nu prea are cum ca ii trebuie acces la acel server.
Oricum, interesante idei
El zicea ca nu il intereseaza dupa LOGIN (sau asa ceva).
Inseamna ca vrea sa aplice un algoritm (sau, cum i-a zis el, program) unui site existent care sa ii trimita ce completeaza lumea pe acolo.
Daca e asa, e mai bine sa-i spuneti si ca nu prea are cum ca ii trebuie acces la acel server.
Oricum, interesante idei