Cannot modify header information - headers already sent by..
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
kondordv
- Junior Member
Cannot modify header information - headers already sent by..
Salut,
vreau si eu sa lamuresc odata pentru totdeauna mesajul warning care ma streseaza de vreo 3 zile. Desi am citit mai toate topicurile pe tema asta, am incercat tot ce se poate se pare ca problema mea nu s-a rezolvat.
Deci am facut un guestbook care in momentul cand dai click pe Submit in loc sa faca refresh cum ar fi normal si sa vad ceea ce am adaugat, apare mesajul de warning:
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\WEB\Webserver\xampp\htdocs\guestbook.php:5) in D:\WEB\Webserver\xampp\htdocs\guestbook.php on line 162"
Vreau sa mentionez ca nu am modificat mai nimic la acest fisier si ca a mers perfect cu ceva vreme in urma. Dar de o vreme hostul care imi gazduieste site-ul a facut ceva modificari, posibil versiunea de PHP. Problema este ca nici local la mine nu merge.
Listez mai jos partea de cod:
"if (similar_text($message,"<") == 0)
{
mysql_query($query, $conn) or die('Error, query failed. ' . mysql_error());
// redirect to current page so if we click the refresh button
// the form won't be resubmitted ( as that would make duplicate entries )
header('Location: ' . $_SERVER['REQUEST_URI']);
}
// force to quite the script. if we don't call exit the script may
// continue before the page is redirected
exit;"
As vrea sa lamurim odata petnru toti cei ce mai au probleme de genul asta, ce sunt spatiile albe, cum adica header-ul trebuie trimis primul, cine stabileste ordinea si cum pot vedea asta? Ce alta metoda de refresh dupa Submit mai exista?
Va multumesc,
kondordv
vreau si eu sa lamuresc odata pentru totdeauna mesajul warning care ma streseaza de vreo 3 zile. Desi am citit mai toate topicurile pe tema asta, am incercat tot ce se poate se pare ca problema mea nu s-a rezolvat.
Deci am facut un guestbook care in momentul cand dai click pe Submit in loc sa faca refresh cum ar fi normal si sa vad ceea ce am adaugat, apare mesajul de warning:
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\WEB\Webserver\xampp\htdocs\guestbook.php:5) in D:\WEB\Webserver\xampp\htdocs\guestbook.php on line 162"
Vreau sa mentionez ca nu am modificat mai nimic la acest fisier si ca a mers perfect cu ceva vreme in urma. Dar de o vreme hostul care imi gazduieste site-ul a facut ceva modificari, posibil versiunea de PHP. Problema este ca nici local la mine nu merge.
Listez mai jos partea de cod:
"if (similar_text($message,"<") == 0)
{
mysql_query($query, $conn) or die('Error, query failed. ' . mysql_error());
// redirect to current page so if we click the refresh button
// the form won't be resubmitted ( as that would make duplicate entries )
header('Location: ' . $_SERVER['REQUEST_URI']);
}
// force to quite the script. if we don't call exit the script may
// continue before the page is redirected
exit;"
As vrea sa lamurim odata petnru toti cei ce mai au probleme de genul asta, ce sunt spatiile albe, cum adica header-ul trebuie trimis primul, cine stabileste ordinea si cum pot vedea asta? Ce alta metoda de refresh dupa Submit mai exista?
Va multumesc,
kondordv
-
kondordv
- Junior Member
varianta cu spatiile dinaintea tagului <?php nu merge, am mai incercat-o. Ma intreb oare de ce se leaga de linia 5 care este:
"<meta name="description" content="comments"> "
si face parte din header, ce nu-i place? Nu cumva versiunea mai noua de php face figurile astea? Caci mergea pana sa faca baietii modificari in hosting? Am citit problema asta la mai multi, dar o mare parte dintre baieti au rezolvat-o pe bajbaite, ba una ba alta...ceva concret as vrea sa stiu.
"<meta name="description" content="comments"> "
si face parte din header, ce nu-i place? Nu cumva versiunea mai noua de php face figurile astea? Caci mergea pana sa faca baietii modificari in hosting? Am citit problema asta la mai multi, dar o mare parte dintre baieti au rezolvat-o pe bajbaite, ba una ba alta...ceva concret as vrea sa stiu.