Salut nu de mult am inceput sa creez site-uri si am dat peste o platforma destul de interesanta Code Igniter si e super usor sa lucrezi cu ea insa vreau sa cer si eu un mic ajutor din partea voastra in felul urmator, cei care au mai lucrat cu CI daca pot sa ma indrume in realizarea unui shopping cart pentru produse de tip "fisiere".
Am terminat shopping cartul de facut si te instalat o metoda de plata si anume paypal.
Toate bune si frumoase insa...vreau ca sa pot pune in "vanzare" si produse care le poti dl doar daca platesti.
Si aici profit de faptul ca folosesc IPN de la paypal care atunci cand comanda a fost finalizata imi trimite un mail cu toate detaliile produs email comerciant, pret etc.
Insa nu stiu cum sa fac si cum anume sa-mi dau seama atunci cand un client cumpara 2 produse de tip fisier cum pot sa-i trimit fisierele automat.
Un exemplu, clientul cumpara 2 produse de tip fisier si dupa checkout sa-i trimita in adresa de email produsul, de retinut este faptul ca am terminat partea sa introducere produse in baza de date cu detalii tot ce trebuie, insa nu stiu cum sa ii trimit exact produsul/produsele cumparat/e. Vreau doar ideei indrumari ...codul il scriu eu .
Multumesc anticipat.
shopping cart
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
andreibexa
- PHPRomania Supporter
Nu trebuie sa-i trimiti fisierele. Ii dai doar un mail prin care ii spui ca gaseste link-ul catre fisierele de download in sectiunea "comenzi".
Cand intra in la "comenzi", trebuie sa aiba link catre fisiere.
Mai trebuie sa rezolvi cu partea de securitate, ca fisierul sa poata fi downloadat doar de un anumit numar de ori(optional) si in acelasi timp sa nu poata fi downloadat decat de cel care a platit.
Cand intra in la "comenzi", trebuie sa aiba link catre fisiere.
Mai trebuie sa rezolvi cu partea de securitate, ca fisierul sa poata fi downloadat doar de un anumit numar de ori(optional) si in acelasi timp sa nu poata fi downloadat decat de cel care a platit.