Salut!
Lucrez la un site si m-am cam blocat la o chestie.
Am o lista cu utilizatori (cate 10 pe pagina). Vreau sa afisez intr-un text box cateva informatii despre respectivul utilizator, cand treci cu mouse pe deasupra numelui lui. Informatiile vin din baza de date, deci vreau sa le inserez in text box cu php.
Pana acum am tot cautat pe net informatii dar nu am putut adapta nimic.
M-am jucat un pic cu ToolTip . Problema e ca daca incerc sa inserez o variabila prin cod PHP nu imi afiseaza nimic.
Aveti ceva sfaturi cum sa fac asta?
Eu as prefera ca afisarea sa se faca intr-un text box exact in dreptul cursorului. Daca asa nu se poate, atunci sub lista de clienti pot adauga acolo un text box in care sa se afiseze informatiile.
Merci de ajutor!
Laur[/url]
onmouseover text box cu php ?!
Moderator: Moderatori
-
dechim
- Senior Member
Libraria aia e buna pentru ce vrei tu, banuiesc ca nu vrei ca la onmouseover sa faci un apel asincron (ajax) sa citesti informatia din baza si sa o afisezi atunci. Merge si chestia asta dar daca ai numai 10 inregistrari pe pagina, aduci de la inceput in browser si informatiile suplimentare.
Merge si fara librarie consacrata. Ca sa inveti eu zic ca asa ar fi mai bine sa faci.
Cand parcurgi inregistrarile pentru output formezi un array JS iar la onmouseover = "show(2);" onmouseout = "hide();" , 2 este index-ul in array.
Partea de afisare HTML o poti face cum vrei, cu un div pozitionat in functie de pozitia mouse-ului sau fix.
Daca nu te descurci scrie, acum n-am timp sa fac un exemplu dar daca-i necesar ...
Merge si fara librarie consacrata. Ca sa inveti eu zic ca asa ar fi mai bine sa faci.
Cand parcurgi inregistrarile pentru output formezi un array JS iar la onmouseover = "show(2);" onmouseout = "hide();" , 2 este index-ul in array.
Partea de afisare HTML o poti face cum vrei, cu un div pozitionat in functie de pozitia mouse-ului sau fix.
Daca nu te descurci scrie, acum n-am timp sa fac un exemplu dar daca-i necesar ...
Înapoi la “Promovare si Marketing online”