Prezentare un site .
Moderator: Moderatori
-
desprefacultati
- PHPRomania Supporter
-
desprefacultati
- PHPRomania Supporter
-
nevvermind
- Senior Member
-
desprefacultati
- PHPRomania Supporter
- Birkoff
- Senior Member
pai ce ai facut ca sa il promovezi?
pe unde ai pus reclame? pe unde ai facut banner exchange sau link-exchange? ai bagat ceva bani in publicitate?
daca esti dispus la reclama platita cat esti dispus sa dai pentru reclama? in functie de costuri ai diferite optiuni...
daca nu esti dispus sa bagi banii in promovare, foloseste sitemele de promovare free (banner sau link exchange)
mai mult de atat ce vrei sa stii?
pe unde ai pus reclame? pe unde ai facut banner exchange sau link-exchange? ai bagat ceva bani in publicitate?
daca esti dispus la reclama platita cat esti dispus sa dai pentru reclama? in functie de costuri ai diferite optiuni...
daca nu esti dispus sa bagi banii in promovare, foloseste sitemele de promovare free (banner sau link exchange)
mai mult de atat ce vrei sa stii?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
desprefacultati
- PHPRomania Supporter
- Birkoff
- Senior Member
exista destule site-uri de banner exchange free, un simplu search pe google si gasesti destule... cat despre link-exchange ala e recomandat pentru boti mai mult...
o alta varianta e review-ul la site in bloguri de calitate... da tu cum nu ai site ci forum... mai greu...
alta varianta ar fi sa dai anunt prin facultati, imparti fluturasi de reclama prin facultati... (da asta costa bani, imprimarea, platit baietii sa imparta etc)
o alta varianta e review-ul la site in bloguri de calitate... da tu cum nu ai site ci forum... mai greu...
alta varianta ar fi sa dai anunt prin facultati, imparti fluturasi de reclama prin facultati... (da asta costa bani, imprimarea, platit baietii sa imparta etc)
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
-
desprefacultati
- PHPRomania Supporter
-
couponsitescript.com
- PHPRomania Supporter
Înapoi la “Promovare si Marketing online”