osCommerce
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
osCommerce
Salut,
Am si eu o intrebare mai putin obisnuita: stiti daca siturile de mai jos sunt osCommerce, CRELoaded sau alt motor gratuit?
Toate au aceleasi facilitati si nu sunt facute de aceeasi firma deci cred ca ar trebui sa fie bazate pe templaturi pentru un acelasi sistem.
Va multumesc.
Am si eu o intrebare mai putin obisnuita: stiti daca siturile de mai jos sunt osCommerce, CRELoaded sau alt motor gratuit?
Toate au aceleasi facilitati si nu sunt facute de aceeasi firma deci cred ca ar trebui sa fie bazate pe templaturi pentru un acelasi sistem.
Va multumesc.
Deci practic, ce motor mi-ati recomanda pentru un site de ecommerce care sa aiba cam toate facilitatile siturilor de mai sus.
By the way, oscommerce si creloaded nu au product comparison. Toate siturile de mai sus au product comparison ... si insoft.ro are la fiecare produs cele 4 pagini - specificatii, utile, comentarii si finantare.
By the way, oscommerce si creloaded nu au product comparison. Toate siturile de mai sus au product comparison ... si insoft.ro are la fiecare produs cele 4 pagini - specificatii, utile, comentarii si finantare.
nu chiar ....mai ales la cele gratuite.aveam 2 conturi la 2 webhost diferite ,dar gratuite stiu ca la unu nu a mers ptr ca nu ma lasa serverul sa copiez .htcacces si la altu nu avea register_globals enabled.poate am avut eu ghinion.eu fac acum un site care in marea majoritate e reprezentat din oscommerce si de acea am pus intrebarea.daca exista un server pe care sa mearga oscommerce gratuit as vrea sa il stiu.daca nu sunt interesat sa aflu ce servere reprezinta ptr voi cele mai buni optiuni ptr un site php cu un buget mai mic.