Inregistrare cu confirmare prin email
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Inregistrare cu confirmare prin email
cam cum ar veni ideea sau logica la asa ceva? momentan am inregistrarea normala , mai creez un camp in db la users in care atunci cand ma inregistrez salvez o cheie ... si la inregistrare trimit un email la respectivul fac un fisier de activare gen activare?user_activation_id=4564732765745 si daca corespunde cu ce are vreun user sa ii activeze contul? sa zicem sa mai am un camp enabled cu 0 disabled si 1 enabled ... cam asa ar veni?
- Birkoff
- Senior Member
eu am asa
se inscrie userul si eu trimit pe adresa specificata un link catre o pagina de pe site cu id-ul si un cod de identificare.
userul da clik pe link si ajunge la pagina mea de pe site, aici preiau id si cod si verific daca id-ul respectiv are acel cod si daca are il activez si afisez mesaj de ok.
daca codul nu corespunde la acel id afisez mesaj de eroare.
se inscrie userul si eu trimit pe adresa specificata un link catre o pagina de pe site cu id-ul si un cod de identificare.
userul da clik pe link si ajunge la pagina mea de pe site, aici preiau id si cod si verific daca id-ul respectiv are acel cod si daca are il activez si afisez mesaj de ok.
daca codul nu corespunde la acel id afisez mesaj de eroare.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
cred ca ar trebuii sa mai ai 2 campuri:
'sender_del' si 'receiver_del'
si sa ii pui o conditie:
if (sender_del == 0) { afiseaza; }
if (receiver_del == 0) { afiseaza; }
si ca sa se stearga mesajul definitiv din bd, poti pune:
if (sender_del != 0 && receiver_del != 0) {
mysql_query("DELETE FROM mesages WHERE id = $id");
}
ceva de genu ma gandesc eu!
'sender_del' si 'receiver_del'
si sa ii pui o conditie:
if (sender_del == 0) { afiseaza; }
if (receiver_del == 0) { afiseaza; }
si ca sa se stearga mesajul definitiv din bd, poti pune:
if (sender_del != 0 && receiver_del != 0) {
mysql_query("DELETE FROM mesages WHERE id = $id");
}
ceva de genu ma gandesc eu!
Hacking ... is just a mind game!
- Birkoff
- Senior Member
scrie cumva Birkoff ???
cel putin asa imi da aici http://www.md5decrypter.co.uk/
si e doar al doilea site unde m-am uitat...
cel putin asa imi da aici http://www.md5decrypter.co.uk/
si e doar al doilea site unde m-am uitat...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)