Cum spunea si Amenthes, m-am uitat in mail-ul primit pe gmail si intr-adevar mail-ul este trimis de pe account-ul meu de yahoo (desi eu nu am trimis nici un mail de pe el). Practic se foloseste de account-ul meu inloc sa foloseasca ceva gen: webmaster@xxx.ro
Deocamdata nu voi avea acces la php.ini
As dori sa stiu ce as putea face la nivel de scripting fara sa editez php.ini (mentionez ca smtp-ul pe server este deja configurat dat fiind faptul ca se poate trimite mail via SMTP).
Multumesc pentru raspunsuri.
send_email
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
luciansabo
- Junior Member
-
luciansabo
- Junior Member
vaida.dan, raspunsul meu se adresa lui alopia.
Raspunzandu-ti tie:
In primul rand ma indoiesc ca acea firma foloseste ca relay server un server de la yahoo.
Trimite te rog headerele mesajului.
Headerul From il pui tu, deci nu inteleg de ce tie iti apare ca vine de pe o adresa de yahoo, cand tu ai control asupra headerelor mesajului, inafara de cele adaugate automat, care nu indica de altfel adresa expeditorului.
Raspunzandu-ti tie:
In primul rand ma indoiesc ca acea firma foloseste ca relay server un server de la yahoo.
Trimite te rog headerele mesajului.
Headerul From il pui tu, deci nu inteleg de ce tie iti apare ca vine de pe o adresa de yahoo, cand tu ai control asupra headerelor mesajului, inafara de cele adaugate automat, care nu indica de altfel adresa expeditorului.