www.rodirector.ro si www.director-web.net
Moderator: Moderatori
-
autosos
- PHPRomania Supporter
www.rodirector.ro si www.director-web.net
Cunoscand importanta pe care o IBL-urile pentru site-ul care se vrea promovat avem placerea sa va invitam sa va inscrieti site-urile in doua noi directoare romanesti, colectie de site-uri de calitate.
Este vorba despre :
Ambele directoare transfera PR iar aprobarea/dezaprobarea inscrierii se face in timp record.
Este vorba despre :
Ambele directoare transfera PR iar aprobarea/dezaprobarea inscrierii se face in timp record.
Mah autosos... daca postai directoarele astea pe un forum in care subiectul principal este NU era web-ul si programarea web mai ziceam ca poti sa bagi abureala & stuff...
Directoare dintr-astea apar cate 3 pe zi ... chiar crezi ca trebuie sa lamuresti lumea de aici cum functioneaza chestiile astea ?!
Sunt doua directoare noi.. si atat ... punct.
Apropo... nu stiu cat o sa mai tina trendul asta ... deja a scapat de sub control chestia asta cu PR-ul in Google...
Directoare dintr-astea apar cate 3 pe zi ... chiar crezi ca trebuie sa lamuresti lumea de aici cum functioneaza chestiile astea ?!
Sunt doua directoare noi.. si atat ... punct.
Apropo... nu stiu cat o sa mai tina trendul asta ... deja a scapat de sub control chestia asta cu PR-ul in Google...
-
autosos
- PHPRomania Supporter
Subiectul din cate am citit eu este "Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)" si tot din cate stiu eu acumularea de PR este una din modalitatile SEO off-page de promovare.Deci sant 100 % on topic.Nu acelasi lucru pot spune despre reply-ul tau.
Daca un admin o sa considere ca am postat un topic gresit sau in o categorie gresita cu siguranta o sa inlature acest topic.Ceea ce sincer si fara suparare nu cred ca e problema ta.
Devries a postat o intrebare (cel putin simpatica
) si i-am raspuns.E gresit ca am ajutat un incepator ??? .... nu asta e rolul forumurilor ?
In loc sa fi acid, mai bine ai incerca sa te documentezi si nu sa faci afirmatii gratuite gen : "deja a scapat de sub control chestia asta cu PR-ul in Google... (sau daca le faci sa dai si o sursa credibila)
Daca un admin o sa considere ca am postat un topic gresit sau in o categorie gresita cu siguranta o sa inlature acest topic.Ceea ce sincer si fara suparare nu cred ca e problema ta.
Devries a postat o intrebare (cel putin simpatica
In loc sa fi acid, mai bine ai incerca sa te documentezi si nu sa faci afirmatii gratuite gen : "deja a scapat de sub control chestia asta cu PR-ul in Google... (sau daca le faci sa dai si o sursa credibila)
Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”