Am nevoie de un sfat.

Discutii despre idei - probleme legate de design, layout, scheme de culori, navigare.Adobe Photoshop,Jasc PaintShop Pro, Corel, Fireworks si alte aplicatii.

Moderator: Moderatori

Niku02
Senior Member

Mesajde Niku02 » Mie Sep 09, 2009 3:34 pm

Lucrez la o firma de si am un magazin de .

Sunairgy
PHPRomania Supporter

Mesajde Sunairgy » Mie Sep 09, 2009 3:50 pm

1Quality
PHPRomania Supporter

Mesajde 1Quality » Mie Sep 09, 2009 6:52 pm

in primul rand ai postat unde nu trebuia

1. Logo-ul se pune obligatoriu in stanga sus, pentru ca logo-ul e ceea ce te reprezinta pe web, si datorita faptului ca noi citim de la stanga la dreapta, asta e pozitionarea corecta.
2. Culorile sunt alese aiurea, sau cel putin pozitionate prost, nu ai o trecere finuta de la o culoare la alta, ti se pare tie ca se potriveste galben pe gri si sub portocaliu, gaseste o culoare care sa faca trecerea intre galben si portocaliu, eu oricum as schimba toata paleta de culori.
3. Nu ai o pozitionare buna in site , totul e aruncat la gramada, nimic nu se leaga, uita-te unde incepe meniul si unde incepe continutul, foloseste grid-ul pentru a aranja elementele la pixel .
4. Nu ai continut, pe langa faptul ca design-ul practic ma arunca de pe site, culorile ma forteaza sa apas "x-ul" din colt, nu ai nici un continut care sa-mi atraga atentia macar prin pozitionare, este foarte important continutul unui site, design-ul are ca scop pastrarea userului pe site si continutul impreuna cu design-ul iti pot transforma vizitatorul in potential client, daca nu ai nici una nici alta nu faci nimic cu site-ul tau. Tu ai un text arunca aiurea langa o poza si dupa 3/4 din site e gol.
5. Nu ai footer, in footer trebuie sa fie meniul site-ului si dupa preferinta un (C), meniul in footer are ca scop navigarea mai usoara pe site pt ca daca eu apuc sa citesc ultimul tau articol sa nu fiu nevoit sa dau de scrool in sus sa ajung iar la meniu.
6. De ce nu ai pus sloganul sub logo, trebuie sa-mi intorc laptop-ul sa-l citesc, daca aveam monitor de 5 kg ce faceam ?

Sper ca te-am ajutat, astept v2
Spor!

Sunairgy
PHPRomania Supporter

Mesajde Sunairgy » Mie Sep 09, 2009 7:11 pm

merci pentru sfaturi, dami add pe id sunairgy sa tinem legatura

Înapoi la “Design”