Cu ce sa incep....
- Este un site cu diverse Anunturi Gratuite
- Site-ul este nou are numai 2 luni jumatate vechime
- Gazduirea site-ului este platita pe un host din US pana in 12 Decembrie, Gazduire ofera spatiu si trafic nelimitat, domeniul se poate plati o data cu gasduirea acestuia, investitie pentru intretinere foarte mica 100 Ron/an.
- Site-ul are Page Rank 2 si este in crestere minim PR 4 pana la prima actualizare
- 98% Trafic organic targetat, din cautare pe motoarele de cautare Google, Yahoo, Bing si Ask
- Se afla in pozitiile de top pentru majoritatea cuvintelor cheie, iar restul cuvintelor cheie se afla pe prima pagina.
- Site-ul este optimizat ca la carte, si promovat doar prin tehnici cu rezultate optime in SEO
- Site-ul are un numar bun al backlink-urilor de calitate.
- Site-ul are aprox. 7000 de pagini indexate de Google, si vreo 70 de Yahoo!
- Statisticile sunt inca in plina crestere
- Detalii la telefon sau mail : 0741,793,632 , Ymess!: ultrafuriee[arond]rocketmail[dot]com
Vand site-ul deoarece nu cred ca o sa mai am timp de el, recunosc ca poate trebuie putin retusat la design, am muncit foarte mult pe partea de optimizare si momentan am o nevoie foarte mare de bani. Site-ul este: anunturi-vandcumpar[dot]ro
Astept ofertele dvs. puteti suna oricand la numarul de telefon afisat. Va doresc numai bine.
Vand site de anunturi gratuite optimizat
Moderatori: vectorialpx, Moderatori
-
Alexandru-Andrei
- New Member
Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”