Framework MVC
Moderator: Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
pai ar fi codeigniter sau zend framework... (ar mai fi si altele dar de astea stiu sigur ca sunt mvc)
ca si tutoriale, ca sa intelegi sistemul mvc poti citi ce e pe
ca si tutoriale, ca sa intelegi sistemul mvc poti citi ce e pe
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
expertphp
- PHPRomania Supporter
Schema MVC e foarte diferita de la aplicatie la aplicatie, e bine sa-ti concepi singur schema in functie de proiect, pentru ca face parte din logica core-ului. Daca nu ai mai facut nici o data, orienteaza-te dupa altele care exista. MVC arata stilul programatorului de aranjare a "treburilor", si de aici iti dai seama cat de bine e organizat un proiect 
-
expertphp
- PHPRomania Supporter
@Birkoff, nu exista metoda MVC standard, si nici o grupare care sa tina evidenta la asa ceva (ex. W3C, RFC.. etc), e doar o chestiune de logica, atat si nimic mai mult
http://en.wikipedia.org/wiki/Model%E2%8 ... controller
- vectorialpx
- Senior Member
-
catalin.ciobanu
- Average Member