apache+php+postgre+windows

Întrebări legate de conectarea la alte baze de date relaţionale [PostgreSQL, mSQL, Oracle, Sybase, MS SQL Server] sau despre limbajul SQL în general.

Moderator: Moderatori

adiszor
New Member

apache+php+postgre+windows

Mesajde adiszor » Vin Oct 21, 2005 3:56 pm

In mod normal lucrez cu suita clasica php+mysql. Nevoia m-a adus fata in fata cu o BD PostrgeSQL. As vrea s-o fac accesibila PHP-ului pe Windows. Am cautat documentatie dar n-am prea gasit nimic care sa ma ajute.
Am reusit sa instalez sistemul de baze de date si este accesibil cu diferiti clienti dedicati. Problema e ca nu pot accesa baza de date cu php.
Cunoaste cineva o solutie pt problema PHP+Postgre pe Windows?

carco
Senior Member

Mesajde carco » Vin Oct 21, 2005 4:11 pm

Pai nu e suficient sa incarci extensia din php.ini? (decomentezi linia ;extension=php_pgsql.dll )
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

adiszor
New Member

Mesajde adiszor » Vin Oct 21, 2005 4:14 pm

din pacate am incercat. eroarea initiala era ca nu gaseste fisierul respectiv. dupa ce am forat cu ambitie pe google am gasit in sfarsit un loc de unde am putut downloada acest fisier. imi dadea o eroare cum ca libraria era corupta.

carco
Senior Member

Mesajde carco » Vin Oct 21, 2005 4:29 pm

Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

adiszor
New Member

Mesajde adiszor » Vin Oct 21, 2005 4:53 pm

Înapoi la “Alte baze de date”