:wink:
Moderatori: cristi, Moderatori
- black diamond
- Senior Member
Imi place. Inclin sa cred ca nu e versiunea finala, headerul pare cu mult mai lucrat de footerul (de exemplu).
Cateva observatii si sugestii..
* portocaliul de la search 'fura' ochii de pe butoanele de mai sus
* cautarea lasa de dorit (cauta "Tyan Thunder" si apoi doar "Tyan")
* icoana (mai) vizibila pentru RSS. Poate pe langa "Browse Today's favorites or All time favorites."
* la coloana name / description un replace la "-", cu " " (mi se pare mai lizibil S3 Graphics Savage4 8.40.02 decat S3-Graphics-Savage4-8.40.02)
* cand aleg o subcategorie nu mai vad decat numele la categorie in partea de stanga-sus si in dreapta nu apare nici o diferenta la bullets
Cateva observatii si sugestii..
* portocaliul de la search 'fura' ochii de pe butoanele de mai sus
* cautarea lasa de dorit (cauta "Tyan Thunder" si apoi doar "Tyan")
* icoana (mai) vizibila pentru RSS. Poate pe langa "Browse Today's favorites or All time favorites."
* la coloana name / description un replace la "-", cu " " (mi se pare mai lizibil S3 Graphics Savage4 8.40.02 decat S3-Graphics-Savage4-8.40.02)
* cand aleg o subcategorie nu mai vad decat numele la categorie in partea de stanga-sus si in dreapta nu apare nici o diferenta la bullets
|
p.s. pentru anumite lucruri trebuie un dram de logica si rabdare... sau o cautare scurta pe net. faceti uz de google!
p.s. pentru anumite lucruri trebuie un dram de logica si rabdare... sau o cautare scurta pe net. faceti uz de google!
- gabysolomon
- Senior Member