http://www.anuntultaugratuit.com

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

moonlord
Average Member

http://www.anuntultaugratuit.com

Mesajde moonlord » Sâm Feb 09, 2008 2:51 pm

Ii primul meu site de cand am inceput sa invatz php...Deci astept critici :P.
(design nu prea stiu...)

saitek
Senior Member

Mesajde saitek » Sâm Feb 09, 2008 4:12 pm

|
GOOGLE = un mare prost

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Sâm Feb 09, 2008 4:19 pm

saitek
Senior Member

Mesajde saitek » Sâm Feb 09, 2008 4:21 pm

|

GOOGLE = un mare prost

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Sâm Feb 09, 2008 4:27 pm

Quber
Senior Member

Mesajde Quber » Sâm Feb 09, 2008 4:59 pm

A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life.

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Sâm Feb 09, 2008 5:19 pm

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Lun Feb 11, 2008 7:23 am

altcineva? :(
din astia care am vazut ca mai aduc critici si activeaza pe forum...cum ar fi:Pirahna, octavian, dechim, mihaitha, etc . :D

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Lun Feb 11, 2008 10:33 am

Ma provoci ha? :P
Am vazut site-ul tau de ieri, dar cum nu am avut prea multe negative de spus te-am iertat... dar daca ma hârâi... :P

Per total arata foarte bine. Nu stiu cine ti-a facut design-ul sau de unde l-ai luat, dar imi place. E aerisit si relativ echilibrat cromatic. Eu unul insa as fi ales alta nuanta pentru sidebar, nu mi se pare ca se preteaza o nuanta de albastru atat de pala in combinatie cu portocaliul predominant.

La meniul principal scapa de bara verticala din dreapta la 'contact'. De asemenea un alt background la onmouseover ar fi fost placut estetic... Numai sublinierea textului nu mi se pare prea placuta.

Pune style si pe input-uri. Arata naspa asa, mai ales ca difera fontul si marimea lui fata de restul site-ului.

Boxul de AdSense merge pana in marginea de jos. Baga-i o spatiere acolo ca arata urat. Vezi ca poti modifica culorile cu care e afisat box-ul ala, sunt niste setari de javascript. Momentan nu prea bate cu restul site-ului, ca e pe standard.

Cand dau click pe o poza dintr-un anunt, mi-o deschide peste pagina, daca vreau sa ma intorc trebuie sa dau back. Fa-o cu un popup. Iar resize-ul la poze ai putea sa il faci in functie de proportiile imaginii originale. De exemplu arata aiurea. Ah, si cand generezi link-ul, fa un strtolower inainte de afisare, ca arata cam naspa cu majuscule.

Ce sa zic, in rest, GG. Avand in vedere ca e primul tau site si am observat mai multe parti facute bine decat facute prost, e un lucru imbucurator. Inseamna ca se poate.

LE: nu-ti fie frica sa afle lumea cum te cheama. I-am spus-o si lu adry (nu ca te-as compara cu el) dar copyrightul ala de jos nu inseamna nimic. Daca iti fur continutul sau designul, ma da m0onlord@yahoo.com in judecata? Pune-ti numele acolo, nu-ti fie rusine.

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Lun Feb 11, 2008 12:24 pm

-in legatura cu adsense-u...aici ar fi o problema:D. Am bagat adsense insa eu nu vad adsense pe site :| ca si cum nu ar fi... si am dat si clear la cache. M-am gandit ca poate nu o aparut inca :-?? (am vizualizat site-u si in firefox si in IE si in opera)
-designul eu l-am facut de aia cred ca nu se prea potrivesc culorile:p
-nu am stiut ce culoare sa pun si la sidebar...m-am gandit ca o sa fie prea mult portocaliu daca pun si acolo aceeasi culoare ca in header, footer...
edit: am rezolvat cu majusculele, am facut strtolower si ucfirst, atuncia cand se adauga anuntul :)
edit2: am rezolvat si cu adsense-u... Nu il vedeam deoarece il bloca Kaspersky internet security 7

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Lun Feb 11, 2008 2:51 pm

Vezi pe ce culori ti s-ar potrivi cu portocaliul.

NooK
Average Member

Mesajde NooK » Lun Feb 11, 2008 3:16 pm

moonlord
Average Member

Mesajde moonlord » Lun Feb 11, 2008 4:46 pm

dechim
Senior Member

Mesajde dechim » Lun Feb 11, 2008 9:59 pm

E frumusel !
Am dat click pe rand pe item-urile meniului si la "Contact" mi-a aparut :

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/anuntult/public_html/contact.php:5) in /home/anuntult/public_html/includes/header.php on line 2

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Lun Feb 11, 2008 10:06 pm

1. la adaugare lasa campurile completate daca exista erori - completez tot anuntul si ma trezesc ca atunci cand apas submit imi da eroare... oke, recompletez... iar imi da eroare... renunt!

2. "Price:"... cred ca in romana se numeste "Pret:" :) [daca folosesti romana, las-o sa fie romana...] altfel ajungi sa scrii "vindem big house in colentina near semafor". Altceva... nu stiu daca exista ROL si RON... acum totul se discuta in lei [si atat] - pentru cei ce stau prost cu matematica, poti sa faci o inmultire cu 10.000

3. http://www.anuntultaugratuit.com/noutati.html
"Cannot send session cache limiter - headers already sent"
vezi ca ai mai trimis header/output si in includes/header.php
edit // nu inteleg partea asta de noutati... pune ceva util sau, mai bine fara... nu pune o sectiune doar ca sa ai ceva in plus in meniu...

4. pentru SEO, pune link pe anunt - "vand caine in forma de camila" link are mult mai multa "importanta" decat un simplu text. Pe partea de SEO mai trebuie lucrat. Pune STRONG in loc de B si in loc de font-weight:bold... e indicat

acum, referitor la design... mie nu mi se pare stralucit... culorile sunt oke dar bordurile nu au eleganta si sunt "din topor"... aici e vorba si de gusturi.
Ce as face eu?

5. as renunta la bordura principala [parca ai site-ul intr-un plic... e ingradit]

6. footer-ul putea fi mai elegant... o oglinda, nu umbra aia cu gradient

7. ai ba colturi ba zone rotunjite... ori faci si meniul rectangular ori faci totul "rotunjit" [ideal..]

8. codul arata a fi tableless la inceput dar ai tabele p-acolo... daca vrei sa fi tableless, incearca sa renunti la tabele [de tot sau, sa folosesti doar acolo unde e strict nevoie...]. La casetele cu anuntul nu e musai sa a tabele.

9. cautare rapida [poate fi ceva mai estetic de atat...] si casetele cu anunturi sunt puse-n pom [oarecum...] - ai in partea dreapta o zona care pare a fi coloana de tabel... ori scoti bordura ori maresti casetele de anunt [asa ar fi mai bine] ori maresti meniul din stanga [ar arata aiurea] ori mai pui ceva in dreapta... ai spatiu nefolosit... E aerisit dar, parca e cam "curent" p-acolo...

10. "Ultimele anunturi:".. pune un padding acolo...

Ar mai fi de spus dar am treaba...

edit // la poza, nu verifica doar extensia... is dangerous!
edit2// pune si "toate judetele" la cautare

http://www.anuntultaugratuit.com/userspic/ - pentru un site de anunturi nu e indicat sa fie asa... ori pui un index ori pui un htaccess
Ultima oară modificat Lun Feb 11, 2008 10:17 pm de către vectorialpx, modificat de 4 ori în total.

Înapoi la “Evaluare site”