Upload muzica de pe youtube
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Intrucat nu ai folosit "MP3" pe nicaieri, am mers pe ghicite.
Este un script gratis pentru asa ceva, script care, dupa ce descarca videoul de pe youtube prin cURL, executa ( cu functia ) un fisier care face conversia in MP3 si il salveaza pe server.
Initial cel care l-a creat l-a facut pentru server windows, asta pentru ca probabil i-a fost mai usor sa gaseasca un converter pentru MP3.
Dar se pare ca acel converter are si o varianta linux.
Eu l-am gasit cu google, deci succes la cautare.
Este un script gratis pentru asa ceva, script care, dupa ce descarca videoul de pe youtube prin cURL, executa ( cu functia ) un fisier care face conversia in MP3 si il salveaza pe server.
Initial cel care l-a creat l-a facut pentru server windows, asta pentru ca probabil i-a fost mai usor sa gaseasca un converter pentru MP3.
Dar se pare ca acel converter are si o varianta linux.
Eu l-am gasit cu google, deci succes la cautare.
-
Drk_alien
- Average Member
Inteleg, de cand mi-a venit ideea toate rezulatele de la Google sunt mov la mine,;))...atat am cautat.
O sa mai caut totusi..poate poate o sa ii dau de capat.
Functia aia exec() apeleaza un script php sau un program executabil cu anumiti parametrii?...sau se poate in ambele cazuri?
Mersi oricum de informatii ...
O sa mai caut totusi..poate poate o sa ii dau de capat.
Functia aia exec() apeleaza un script php sau un program executabil cu anumiti parametrii?...sau se poate in ambele cazuri?
Mersi oricum de informatii ...
http://www.codingforums.com/showthread.php?t=205066
exec a fost creata pt a rula fisiere executabile, indiferent de sistem.
exec a fost creata pt a rula fisiere executabile, indiferent de sistem.
-
couponsitescript.com
- PHPRomania Supporter