Ordonanta nr. 25/26.01.2006
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
MasterPhoton
- Senior Member
http://Programare.org/ ~ Programare romaneasca
-
MasterPhoton
- Senior Member
-
micael
- Senior Member
ac, erau niste exemple... si acolo am precizat ca nu ma deranja ca agentii imob tre sa fie autorizati, dar ciudat e cum la fiecare lege apare si un "beneficiar" privat... si nu sintem eu, tu sau orice alta persoana "oarecare" din ro, ci exact cei care "trebuie".de ce nu se face cam asa de ex (o sa dau tot exemplul cu agentii imobiliari ca e cel mai simplu, la altele problemele sint mai complexe)
deci: agentii trebuie autorizati, da? de ce nu fac cu ei ca si cu alte meserii... sa fie firme care indeplinind anumite criterii au "trainer"-i specializati in asa ceva si ei fac cursul si dau diploma de atestare...in IT sint o multime de asemenea firme...dar nu...la imobiliare a trebuit sa ii se dea totul pe mina unei singure firme (nu stiu exact cum sta treaba in momentul de fata, dar oricum ar fi a avut multa vreme monopol ca sa se umole de bani cei 3 angajati)
in concluzie... nu sint impotriva reglemantarilor in orice domeniu, dar sa fie facute sa ne apere interesele nu sa ne ia banu'...
deci: agentii trebuie autorizati, da? de ce nu fac cu ei ca si cu alte meserii... sa fie firme care indeplinind anumite criterii au "trainer"-i specializati in asa ceva si ei fac cursul si dau diploma de atestare...in IT sint o multime de asemenea firme...dar nu...la imobiliare a trebuit sa ii se dea totul pe mina unei singure firme (nu stiu exact cum sta treaba in momentul de fata, dar oricum ar fi a avut multa vreme monopol ca sa se umole de bani cei 3 angajati)
in concluzie... nu sint impotriva reglemantarilor in orice domeniu, dar sa fie facute sa ne apere interesele nu sa ne ia banu'...
nu trageti in pianist...face si el ce poate!
(To avoid the criticism: say nothing, do nothing, be nothing!)
(To avoid the criticism: say nothing, do nothing, be nothing!)
http://Programare.org/ ~ Programare romaneasca