Need script

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

leutzuro
PHPRomania Supporter

Need script

Mesajde leutzuro » Mie Oct 13, 2004 5:17 pm

Am o baza de date cu login register si o sectiune unde numai membri pot intra.....ceva gen video chat la care lucrez
de exemplu in pagina 1.php dupa ce userul sa inregistrat are in aceasta pagina 3 plati diferite prin ikobo
15$, 20$ si 30$
am nevoie sa stiu ce sectiune a ales membrul dintre cele 3 si sa adaug in baza de date optiunea aleasa.
Dupa ce membrul a facut plata el poate alege din pagina 2.php persoana pe care vrea sa o vada in video....intra in 3.php (adica in video cu persoana respectiva) si fiecare minut care sta in video sa i se scada din baza de date 1$ pe min sau mai mult, dupa ce nu mai are bani sa fie automat redirectionat in pagina care e de plata daca vrea sa continue vizionarea.
si in cazul in care membrul sa deconectat sau din alte motive se pierde conexiunea sa ii ramana $ nefolositi in baza de date si dupa ce sa logat sa nu mai treaca prin sistemul de plata ....sper ca am fost destul de explicit...daca nu astept intrebari si raspunsuri va multumesc
Ultima oară modificat Mar Oct 19, 2004 11:36 am de către leutzuro, modificat 1 dată în total.

lets begin

un_guru
Average Member

Mesajde un_guru » Mie Oct 13, 2004 5:32 pm

mda ... explicit ai fost numa ca nu vrei sa pricepi un lucru. Video-chaturile nu se fac in php.
Il faci in flash sau java si aplicatia pe care o foloseste fraieru sa vada fetele il taxeaza ... php-ul il folosesti alaturi de flash ca o interfata intre flash si baza de date ... in caz ca-l faci in flash.
Java stie sa lucreze cu baze de date ...

Dar ai nevoie de programatori seriosi la afacerea asta ...
mult noroc :wink:

leutzuro
PHPRomania Supporter

re

Mesajde leutzuro » Mie Oct 13, 2004 5:41 pm

da....video este in flash dar ma intereseaza cum fac cu baza de date si cu alte alea....si in caz ca ar fi sa platesc cam cat ar costa chestia asta ?
lets begin

un_guru
Average Member

Mesajde un_guru » Mie Oct 13, 2004 6:42 pm

cat costa? nush ... vezi ca este o rubrica pentru joburi aici pe forum ...
daca chiar nu ai habar de php ... dejaba iti explic, iar coduri complete nu stiu cine e atat de binevoitor sa-ti dea.
poate gasesti ceva la hotscripts.com

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Oct 13, 2004 9:22 pm

din cate stiu aceasta comunitate are rolul de a ajuta programatorii php ...
nu a face pe gratis script-uri pentru ei ....
|

arond
Senior Member

Mesajde arond » Mie Oct 13, 2004 9:37 pm

People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).

http://www.arond-design.ro

Înapoi la “Discuţii generale”