Media online si probleme in instanta

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

ADYRS
Senior Member

Media online si probleme in instanta

Mesajde ADYRS » Mie Iun 11, 2008 7:56 pm

Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce....

DaRk`SouL
Average Member

Mesajde DaRk`SouL » Mie Iun 11, 2008 8:08 pm

Eu stiu ca e o infractiune si te poate chema respectivul in instanta daca ii fac publice, fara acordul lui, informatiile "personale" ... pe care le detii

gen: codul numeric, serii si nr. de buletin, adresa, telefoanele, conturile, datele de contact, mailurile .. etc ...

dar daca nu ma inshel este ok sa ii faci publice, fara acordul lui, numele si numele companiilor pe care le detine .......
Hacking ... is just a mind game!

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Iun 11, 2008 9:44 pm

Majoritatea informatiilor legate de firme sunt publice ... nr de telefon, adrese, numele persoanelor, informatii financiare, conturi bancare, adrese de email ...

Deci ce zice el e bullshit, nu poate sa te dea in judecata ca faci public faptul ca domnul X detine firma Y cu contul Z, si e un dobitoc.

Oricine te poate chema in instanta pentru orice, problema este daca o sa castige sau nu ... in cazul informatiilor publicate, nu poate sa castige.
|

ADYRS
Senior Member

Mesajde ADYRS » Mie Iun 11, 2008 10:17 pm

Pirahna cred ca are dreptate!

Dar exista vreo lege conform careia nu poti publica datele unui om pe internet fara acordul lui?

Oricum nu vad care e problema daca publici o experienta de genu asta cu un om si-i dai numele si datele...
Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce....

Înapoi la “Discuţii generale”