Salut. Am blogul dar nu mai am timp sa ma ocup de el din diverse motive, asa ca il dau spre administrare.
Blogul nu are multi vizitatori ca nu m-am tinut de el, insa e important ca 90 % vin din Google.
Are de asemenea Page Rank 2.
Conditiile mele:
- sa scrieti cel putin 1 articol/zi
- sa scrieti articole de calitate
Avantajele ar fi ca va puteti pune reclamele voastre pe site.
Practic domeniul e al meu dar il administrati voi, adica faceti link exchange cu oricine vreti (sa nu fie porcarii), va puneti reclame AdSense, s.a.m.d.
Daca este cineva interesat sa ma contacteze pentru detalii.
Dau blog spre administrare
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
Pirahna
- Senior Member
Si pentru cat timp ?
Adica eu fac un blog bun, desigur castig ceva din bannere, dar domeniul tau capata valoare, link-uri si urca pe google ...
Fiind domeniul tau poti sa te trezesti intr-o zi si sa zici "hai gata, preiau eu controlul", si chiar daca sterg tot ce am facut eu, tot o sa ai link-urile si valoarea creata ...
Daca nu mai ai nevoie de el, vinde-l.
Adica eu fac un blog bun, desigur castig ceva din bannere, dar domeniul tau capata valoare, link-uri si urca pe google ...
Fiind domeniul tau poti sa te trezesti intr-o zi si sa zici "hai gata, preiau eu controlul", si chiar daca sterg tot ce am facut eu, tot o sa ai link-urile si valoarea creata ...
Daca nu mai ai nevoie de el, vinde-l.
|
Puteti sa scrieti pe el cat timp vreti. Domeniul mai are cateva luni pana expira, daca are succes cu altcineva il cumpar iar pentru inca un an. Pe mine nu ma intereseaza banii asa de mult, in cel mai bun caz o sa imi pun 1-2 bannere catre celelalte site-uri.
Nu vreau sa il vand pentru ca consider ca are potential in Romania.
Nu vreau sa il vand pentru ca consider ca are potential in Romania.