Caut host bun
Moderator: Moderatori
Caut host bun
Salutare, n-am mai folosit niciodata un host platit, asa ca am nevoie de putin ajutor in alegerea unuia. E important sa aiba PHP5, MySQL, domenii nelimitate, sau macar 5-10... Din cate am vazut cam toate companiile ofera toate astea, dar sunt convins ca exista unele companii mai bune decat altele.
Doua lucruri foarte importante sunt viteza de incarcare a saitului si timpul in care raspund email-urilor.
Am auzit lucruri bune despre Hostgator.com, poate cineva sa le confirme?
Mai am o intrebare, pot sa inregistrez (doar sa-l cumpar) un domeniu .ro, pe care sa-m folosesc cu un host strain? prenupun ca da, dar vreau sa fiu sigur.
Nu tin neaparat, dar prefer sa fie strain.
Doua lucruri foarte importante sunt viteza de incarcare a saitului si timpul in care raspund email-urilor.
Am auzit lucruri bune despre Hostgator.com, poate cineva sa le confirme?
Mai am o intrebare, pot sa inregistrez (doar sa-l cumpar) un domeniu .ro, pe care sa-m folosesc cu un host strain? prenupun ca da, dar vreau sa fiu sigur.
Nu tin neaparat, dar prefer sa fie strain.
Hostingul in tara e mult mai ok. Target-ul se stie. Orice alta replica e de prisos. Ganditi-va cat ajuta un metropolitan. Nu punem la socoteala ca e shared. Si ganditi-va daca intr-un datacenter au 20 mb de extern (care e foarte scump) si cumpara un roman, un spaniol si un francez pe servere de state i-a cam ars banda.... (asta la site-uri cu asteptari pertinente).
Cat despre a picat curentul, a picat stalp a nu stiu ce.... nu cred ca sunt oameni care ofera hosting din debara iar in conditiile in care un datacenter ajunge la 4.000 de euro/mp investitie, cred ca toata aparatura de acolo ii cam face fata (am ocazia sa umblu intr-un datacenter si cam stiu ce zic).
Cauta host de 2-3 euro pe luna ca e bun si ala... dar cumpara de Romania. Am apucat sa folosesc si MegaHost si Romarg (romarg-ul m-a cam dezamagit dar si-au revenit)
Cat despre a picat curentul, a picat stalp a nu stiu ce.... nu cred ca sunt oameni care ofera hosting din debara iar in conditiile in care un datacenter ajunge la 4.000 de euro/mp investitie, cred ca toata aparatura de acolo ii cam face fata (am ocazia sa umblu intr-un datacenter si cam stiu ce zic).
Cauta host de 2-3 euro pe luna ca e bun si ala... dar cumpara de Romania. Am apucat sa folosesc si MegaHost si Romarg (romarg-ul m-a cam dezamagit dar si-au revenit)
Viata e prea scurta sa faci un lucru singur. Cere AJUTOR!
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”