Adaugare anunt

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

vladpre92
Average Member

Mesajde vladpre92 » Sâm Ian 21, 2012 8:04 pm

Daca utilizatorul este autentificat (banuiesc ca doar utilizatorii au dreptul sa adauge anunturi) , atunci id-ul utilizatorului il ai in variabila $_SESSION['id_utilizator'] .Tot ce trebuie sa faci este sa inserezi acest id in campul "utilizatorid" .

Daca vrei sa afisezi produsul respectiv ,impreuna cu utilizatorul care l-a adaugat trebuie doar sa faci o interogare mysql "SELECT * FROM produse;" pentru a obtine detaliile produsului respectiv si tot un "SELECT * FROM produse cu o clauza" WHERE id_utilizator(din tabela utilizatori)=$idutilizator(din tabela produse) " pentru a obtine detaliile celui care a adaugat produsul.

Bafta!
http://www.filmeonlinetv.net
Seriale online si filme subtitrate

quadmachine
Senior Member

Mesajde quadmachine » Sâm Ian 21, 2012 8:29 pm

Ultima oară modificat Sâm Ian 21, 2012 8:30 pm de către quadmachine, modificat 1 dată în total.

vladpre92
Average Member

Mesajde vladpre92 » Sâm Ian 21, 2012 8:30 pm

http://www.filmeonlinetv.net
Seriale online si filme subtitrate

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Sâm Ian 21, 2012 8:49 pm

ispas
Senior Member

Mesajde ispas » Dum Ian 22, 2012 1:19 pm

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Dum Ian 22, 2012 4:19 pm

nu am reusit, ma dor ochii si capul de cat m-am uitat pe google.
Am introdus codul $cerereSQL = "INSERT INTO `produse` SET utilizatorid='".$_SESSION['id']."'"; dar nu imi trecea id-ul sesisunii in coloana "utilizatorid". Am bagat in insert-ul din tranzactii in tot felul de moduri, dar nu am reusit. Trebuie sa salvez id-ul cumva in sesiune cand ma autentific? Nu imi dau seama cum as putea sa extrag id-ul din sesiune si sa il bag in tabelul produse.
Va pun atasat fisierul, daca va uitati prin el si imi puteti spune unde sa introduc codul v-as fi recunoscator. Multumesc. Nu pot sa uploadez nici fisiere, si daca pun codul zice ca nu accepta link-uri
woofiles com/dl-279851-NusUhojI-tranzactienoua.php

mor..!

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Dum Ian 22, 2012 6:21 pm

am reusit altfel pana la urma, nu am mai facut coloana "utilizatorid", am modificat-o in "utilizator" si acum imi introduce automat numele utilizatorului din sesiune.

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Mie Ian 25, 2012 4:39 pm

ispas
Senior Member

Mesajde ispas » Mie Ian 25, 2012 4:41 pm

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Mie Ian 25, 2012 4:49 pm

ispas
Senior Member

Mesajde ispas » Mie Ian 25, 2012 4:57 pm

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Joi Ian 26, 2012 1:30 pm

pana la urma am reusit sa fac sa imi caute cum vreau eu, dar am niste probleme. Daca schimb sa imi arate alta coloana, spre exemplu daca schimb in cod sa imi arate orasul in loc de judet, imi da eroarea:

Notice: Undefined index: oras in /home/aliocuza/public_html/Anunt/cauta.php on line 140

dar daca schimb in linkurile de legatura in loc de "cauta" pun "cautare", sau il salvez cu alt nume merge.. ma enerveaza ca tre sa stau sa modific de fiecare data numele si link-urile cand imi vine alta idee...

si imi mai apare o eroare la modificarea anuntului. Daca las doar codul curat (fara meniu, header, footer), adica atunci cand ii dau "modifca anunt" imi intra doar intr-o pagina alba, cu form-ul de modificare, pagina functioneazaa, adica modifica anuntul si apoi ma redirectioneaza in pagina "anunturilemele.php". Dar daca il introduc intr-un template, s-a stricat, nu mai modifica nici anuntul si imi apare si urmatoarea eroare:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aliocuza/public_html/Anunt/modificareanunt.php:8) in /home/aliocuza/public_html/Anunt/modificareanunturi.php on line 79

am mai cautat pe google dar nu stiu ce sa ii fac.

dincu
Average Member

Mesajde dincu » Joi Ian 26, 2012 1:40 pm

si am mai observat ca a doua eroare mi-o da si atunci cand deschid orice pagina care are codul header (location: cu notepad si o salvez, daca o modific cu dreamweaver nu imi arata eroarea... nu stiu ce sa mai inteleg din php-u asta..

quadmachine
Senior Member

Mesajde quadmachine » Joi Ian 26, 2012 1:49 pm

Ramane whitespace din cauza aceea iti apare eroarea cu headers.Seteaza variabile la inceput ca sa nu mai stai sa schimbi prin toata pagina.

Înapoi la “PHP Incepători”