steaua.trei.ro
Moderatori: cristi, Moderatori
steaua.trei.ro
. Asta e site-ul meu , dedicat echipei de fotbal Steaua .. e un cms , xoops mai exact ,dar astept totusi pareri .. Nu fiti prea "rai" 
Ok
Eh , acum lucram la un intro mai "in tema" cu Steaua, poate mai aspectuos. Din acele bannere de jos , 2 sunt efectiv contorizari .. restul sunt topuri etc .. E si siteul cat de cat la inceput si trebuie putina popularizare
.
Popup-ul de inceput de la top66 s-ar incadra in aceeasi categorie cu topurile de mai sus , promovare .. dar cel putin am fost sinceri, v-am cerut un vot, nu cum fac multi altii , " Apasati ok pentru a intra pe site".
Mai astept parerile voastre, desi siteul nu a ajuns la o grafica finala ... recent am realizat un banner in partea de sus si in curand sper sa termin si un intro nou. Va astept
Popup-ul de inceput de la top66 s-ar incadra in aceeasi categorie cu topurile de mai sus , promovare .. dar cel putin am fost sinceri, v-am cerut un vot, nu cum fac multi altii , " Apasati ok pentru a intra pe site".
Mai astept parerile voastre, desi siteul nu a ajuns la o grafica finala ... recent am realizat un banner in partea de sus si in curand sper sa termin si un intro nou. Va astept
DA..
Dupa cum am spus si intr-un mesaj anterior , lucram acum la un intro mai in tema cu Steaua, momentan am lasat o "saracie" de intro
Jay , nu e vina mea, nu incerc sa fur nici un vot
Codul de votare in top avea "default" imaginea aia si nu am fost foarte interesat sa o schimb
Daca vrei, poti sa ne votezi , daca nu , asta e
Jay , nu e vina mea, nu incerc sa fur nici un vot
Daca vrei, poti sa ne votezi , daca nu , asta e