Pana sa nu instalez wordpress totul bine si frumos.
Cand rulez url-ul in baza ultimului cod de rewriterule, wordpress returneaza pagina de 404. Ce trebuie facut pentru a elimina incompatibilitatea?
Multumesc.
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
RewriteRule ^myfolder([^/\.]+)/$ /folder/index.php?fb_app_id=$1 [NC]
Wordpress imi da peste cap mod_rewrite si htaccess
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
Re: Wordpress imi da peste cap mod_rewrite si htaccess
Ai instalat WordPress-ul intr-un folder? de exemplu www.siteulmeu.ro/blog ?
Nu am instalat intr-un folder pt ca doream ca el sa ruleze direct de pe domeniul principal. Daca ar exista o posibilitate ca sa fie instalat intr-un folder si el sa ruleze ca si cum ar fi pe domeniul principal (adica fara "blog/" prin url), vreau sa aflu si chestia asta pt ca imi puneam problema intr-o zi.
Pana la urma am "rezolvat" problema evitand conflictele si instaland subdomenii. Oricum ma gandesc ca exista cineva in tot forumul asta care sa stie mod_rewrite si sa poata sa rezolve problema cumva ca nu cumva sa mai cadem oricare dintre noi in capcana asta urata.
Pana la urma am "rezolvat" problema evitand conflictele si instaland subdomenii. Oricum ma gandesc ca exista cineva in tot forumul asta care sa stie mod_rewrite si sa poata sa rezolve problema cumva ca nu cumva sa mai cadem oricare dintre noi in capcana asta urata.
Multumesc. Pe viitor cand voi mai instala WP voi tine cont de asta