Salutare!
Astazi am o simpla intrebare.
Cum fac sa retin sesiunile? Am observat ca codul meu functiona corect dar dupa ce am reinstalt windows-ul si am instalat zampp din nou, imi dadea Notice: Undefined index:. Poate nu am fost foarte explicit dar vreau sa ajung la: Cum pot sa retin niste date care sa le trimit prin sesiune dar fara sa le pierd niciodata, chiar daca cade serverul, indiferent ce, cand userul acceseaza pagina totul sa functioneze. Multumesc!
Sesiune
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
Re: Sesiune
vectorialpx acuma nu stau sincer sa fac gramatica... in fine.
Revenind la subiect. Nu ma intelegi. Intelegi subiectul total aiurea. Eu incerc sa explic altceva.
Revenind la subiect. Nu ma intelegi. Intelegi subiectul total aiurea. Eu incerc sa explic altceva.
-
quadmachine
- Senior Member
Am rezolvat singur ce-am avut dar mai am o mica problema care e si stupida.
Cum salvez datele dintr-o sesiune intr-o variabila. Doresc sa salvez datele din sesiune in variabila, sa sterg variabila cu session_destroy() si sa folosesc in continuare datele salvate in variabila.
Cum salvez datele dintr-o sesiune intr-o variabila. Doresc sa salvez datele din sesiune in variabila, sa sterg variabila cu session_destroy() si sa folosesc in continuare datele salvate in variabila.
- vectorialpx
- Senior Member
Nu merge. Cand intru prima data, imi arata tot cum trebuie dar daca dau un refresh sau daca intru iar nu imi mai arata nimic, nici eroare, nimic.
- vectorialpx
- Senior Member
Nu ai scris nicio linie de cod aici, de unde ar trebui sa stim noi ce faci tu de "nu merge"?
Sau, ti se pare ca "nu merge" ne ajuta la ceva?
Sau, ti se pare ca "nu merge" ne ajuta la ceva?