Personal Computer

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Ruben
Average Member

Personal Computer

Mesajde Ruben » Vin Noi 15, 2013 3:51 pm

Salutare. Cer astazi o evaluare despre PC-ul meu. As dori sa vad cam cat valoreaza daca pot scoate ceva de pe spatele lui. :roll:
Procesor: Intel Pentium Dual Core E2220: Socket 775, 2,40 GHz, 1MB Cache, 64 bit, multiplicator x12.
Placa de baza:Gigabyte GA-945GCM-S2C: Socket 775, 4 GB ram, PCI Express x16.
Memorie RAM: Kingston: 2GB, Frecventa: 667 MHz.
Placa video: NVIDIA GeForce 8500GT: 512 MB, DDR2, Bus 128 bit, 3D Stereoscopic: Poti activa si intri in orice joc si iti face conversie 3D Stereoscopic. (La Nvidia pe site nu scrie de aceste features dar eu le am si le pot folosi. Cum? Nu stiu! Dar e foarte fain :))
Stocare: Western Digital: 320 GB, Sata 2, Buffer 8 MB, 3.5 inch.
TV Tuner: SmartTV-DX: TV + Radio + Telecomanda + Antena.
Sursa: PRC: 450W, 60s 500W.
Doresc un pret estimativ. Dupa mine valoreaza in jur de 600-800 RON. Am verificat pe net cu unele preturi pentru piese(sper sa nu fi primit preturi gresite). Multumesc!

Birkoff
Senior Member

Re: Personal Computer

Mesajde Birkoff » Vin Noi 15, 2013 7:35 pm

Eu zic sa arunci un ochi si pe okazii.ro si la http://www.mygarage.ro/vanzari/ vezi la ce preturi vand altii ceva similar cu ce ai tu.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Vin Noi 15, 2013 7:38 pm

Multumesc Dl. Birkoff.
Dar dupa tine cam cat valoareaza PC meu?

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Vin Noi 15, 2013 7:47 pm

nu am idee, dar comparand cu cel mai ieftin pc de la pcgarage http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... ge/vision/
si tinand cont ca al tau mai are in plus tv-tunner, eu zic ca undeva in 6-700 lei ar fi ok la second hand.
Totusi, ca sa il poti vinde trebuie sa vezi preturile pietei si sa incerci sa dai mai ieftin ca ceilalti altfel nu vei putea scapa de el asa usor, de aceea iti recomandasem sa intrii pe linkurile alea si sa vezi preturi.

[offtopic]
Cand aud pe cineva ca stie HTML si CSS imi vine sa le dau teste sa le dovedesc ca nu stiu asa cum se lauda :P
Ce zici, rezisti la un test de html si css?
[/offtopic
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Ruben
Average Member

Mesajde Ruben » Vin Noi 15, 2013 7:54 pm

Ti-am trimis PM ;)

Înapoi la “Discuţii generale”