Salutare prieteni!
M-am impotmolit la o mica problema.
Deci am un tabel cu playeri, mai bine zis un top si vreau sa imi arate pe primul rand 1 | nume| etc, pe alt doilea rand 2 | nume | etc, vreau sa imi arate pozitia fiecarui jucator in top.
Ce sa adaug la script ca sa imi inceapa pur si simplu de la 1 pana unde se termina tabelul. Daca am 2000 de randuri sa fie de la 1 pana la 2000.
Multumesc. Nu mi's eu cel mai bun la explicat dar sper ca s-a inteles!
Top cu playeri
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Re: Top cu playeri
Eu am tabelul mysql. Si da are campu id. Dar pe mine nu aia ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza locul fiecarui player in tabel, adica ceva de genul asta:
| 1 | Ion | Vasile |
| 2 | Ion | Gheorghe |
Pur si simplu ii un top cu cine ii cel mai bun, se clasifica dupa experienta. E un fel de joc. Chiar daca Gheorghe trece primul eu nu vreau sa se modifice cifra, adica:
| 1 | Ion | Gheroghe |
| 2 | Ion | Vasile |
Vreau sa fac un top cu playeri. Cine e pe primul loc, cine pe al doilea, etc.
| 1 | Ion | Vasile |
| 2 | Ion | Gheorghe |
Pur si simplu ii un top cu cine ii cel mai bun, se clasifica dupa experienta. E un fel de joc. Chiar daca Gheorghe trece primul eu nu vreau sa se modifice cifra, adica:
| 1 | Ion | Gheroghe |
| 2 | Ion | Vasile |
Vreau sa fac un top cu playeri. Cine e pe primul loc, cine pe al doilea, etc.
pai si ti-am dat scriptul cum sa faci asta. nu trebuie decat sa inlocuiesti numele coloanelor, tabelul si ce mai e pe acolo
Pai tu mi-ai dat: $row['id'] Deci id-ul fiecaruia din baza de date nu? Deci daca ion are 1 si gheorghe 2 atunci daca gheorghe ar trece primu tabelul nu ar arata asa?:
2 | Gheorghe |
1 | Ion |
2 | Gheorghe |
1 | Ion |
Acuma merge, multumesc frumos. Tot ce am vrut e acel $nr 1 si $nr++; Multumesc frumos!
Salutare, iti multumesc pentru script dar sa fiu cat pot de explicit.
Tabelul eu il am, l-am aranjat tot, descendent tot perfect. Problema imi era cum sa fac sa imi apara locul in fata fiecaruia, adica 1 Ion, 2 Vasile, etc. Chiar daca Vasile trecea in fata nu vroiam sa imi apara 2 Vasile si 1 Ion. Ca asa imi dadeam direct din baza de date $row['id'], directul id-ul userului si daca are id 20.000 ganditiva cum ar arata toptul:
20.000 Ion, 684 Vasile, 2.345 Gheroghe, deci practic nu mai era nici un top. Eu nu vroiam id-ul de la inregistrare ci vroiam sa imi apara niste numere in fata fiecaruia. 1 bla, 2 bla, 3 bla. Sper ca s-a inteles aucma!
Tabelul eu il am, l-am aranjat tot, descendent tot perfect. Problema imi era cum sa fac sa imi apara locul in fata fiecaruia, adica 1 Ion, 2 Vasile, etc. Chiar daca Vasile trecea in fata nu vroiam sa imi apara 2 Vasile si 1 Ion. Ca asa imi dadeam direct din baza de date $row['id'], directul id-ul userului si daca are id 20.000 ganditiva cum ar arata toptul:
20.000 Ion, 684 Vasile, 2.345 Gheroghe, deci practic nu mai era nici un top. Eu nu vroiam id-ul de la inregistrare ci vroiam sa imi apara niste numere in fata fiecaruia. 1 bla, 2 bla, 3 bla. Sper ca s-a inteles aucma!