n00b training
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
Pirahna
- Senior Member
n00b training
noah ... uite ca asta seara ma simt generos ...
so ... uitati ce propun ....
"greii" forumului (care se stiu) ...
facem o camera pe yahoo sau irc sau ceva pentru n00bs ...
si facem in fiecare seara sau in fiecare saptamana cate o conferinta in care sa explicam live , pas cu pas , cum sa faci cate o tampenie in php si cum face fiecare linie si ce face si bla bla ...
desigur bere trebuie sa fie pentru efort , sau macar o cola ...
ce ziceti ? ne bagam ?
so ... uitati ce propun ....
"greii" forumului (care se stiu) ...
facem o camera pe yahoo sau irc sau ceva pentru n00bs ...
si facem in fiecare seara sau in fiecare saptamana cate o conferinta in care sa explicam live , pas cu pas , cum sa faci cate o tampenie in php si cum face fiecare linie si ce face si bla bla ...
desigur bere trebuie sa fie pentru efort , sau macar o cola ...
ce ziceti ? ne bagam ?
Ultima oară modificat Sâm Ian 07, 2006 7:50 pm de către Pirahna, modificat 1 dată în total.
|
-
carco
- Senior Member
mirc-ul e naspa, nu si IRC-ul ca protocol/metoda de comunicatie.In general cand zici IRC oamenii se gandesc la undernet / asl pls....
La acesta ora, pe canalul #php de pe irc.freenode.net sunt aproximativ 300 de oameni (pe #gentoo in general peste 1000)...
Reteaua freenode a fost construita cu scop educational. Se popate inregistra un canal #phpro / #phpromania.
La acesta ora, pe canalul #php de pe irc.freenode.net sunt aproximativ 300 de oameni (pe #gentoo in general peste 1000)...
Reteaua freenode a fost construita cu scop educational. Se popate inregistra un canal #phpro / #phpromania.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera
gata , am inregistrat canalul . puteti da join apasand pe adresa de mai jos :
irc://irc.freenode.net/phpromania
irc://irc.freenode.net/phpromania
- hurrycane
- Average Member
Hmmmmm oki.....
Yo`s de acord chiar iar chestia cu tutorialele se gasesc adik yo am gasit de inca video tutoriale pe 3 cduri despre php si se invatza din ele fffffff...ff bine nu chiar toate chestiile dar se invatza yo`s de acord cu conf py n00bi pt ca sunt si eu unul si drept sa va spun sunt foarte mandru de voi de totzi ii singurul forum pentru care lumea chiar vrea sa ajute sa invatzam si noi php adik pe oricare forum (linux.ro de exemplu) nu te ajuta si fak pui un post inlok sa te ajute de injura....deci go piri!!! Go phpromania.net