Googlebot flood?
Moderator: Moderatori
Googlebot flood?
A mai patit careva asa ceva: de vreo 3 zile botul google navigheaza prin site la modul serios, adica face cel putin vreo cateva mii de cereri pe ora. Mai mult, e foarte ciudat ca se identifica ca Mozilla... sper ca nu v-am bagat in ceata. Eu sunt deja...
In mai putin de 2 ore spider-ul google bot a trecut in statistici de la 17.000 de vizite la 20.000 !!! incepe sa ma cam enerveze situatia
In mai putin de 2 ore spider-ul google bot a trecut in statistici de la 17.000 de vizite la 20.000 !!! incepe sa ma cam enerveze situatia
si eu
Salut!
Am patit acelasi lucru.
In 3 zile cativa G trafic.
E google sau e altceva?
AdyS.
Am patit acelasi lucru.
In 3 zile cativa G trafic.
E google sau e altceva?
AdyS.
Evităm moartea câte puţin, amintindu-ne întotdeauna că "a fi viu" cere un efort mult mai mare decât simplul fapt de a respira.
- Birkoff
- Senior Member
Am patit si eu asta dar cu spiderul de la msn ( msnbot.msn.com - 65.55.246.65) si am dat un ban pe ip pe ziua respectiva si a incetat, dar in fiecare luna patesc la fel, cu google inca nu am avut asa probleme...)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Înapoi la “Motoare de cautare si directoare”