Editoare php ?

Editoare, compilatoare, acceleratoare sau alte aplicaţii realizate cu/pentru PHP

Moderatori: cristi, Moderatori

Emil
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Emil » Vin Mar 12, 2004 10:26 am

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

DeusX
PHPRomania Supporter

Mesajde DeusX » Vin Mar 12, 2004 10:32 am

...zise Ursu`

DeusX
PHPRomania Supporter

Mesajde DeusX » Mar Apr 06, 2004 1:28 am

...zise Ursu`

Emil

Mesajde Emil » Mar Apr 06, 2004 3:02 pm

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

Emil

Zend Studio 3.5 Beta Released !!!!

Mesajde Emil » Sâm Apr 17, 2004 10:41 am

In 14 aprilie a fost lansata versiunea 3.5 (BETA) a IDE-ului de la Zend .
L-am luat la beta testing si pot sa zic ca ma simt tot mai confortabil cu el .
Schimbari :
- Interfata - reschimbata , mai userfriendly si total ergonomica , imi place .
- la editare mare lucru nu s-a schimbar , au aparut in schimb Template-urile de cod care dupa ce te obisnuiesti cu ele sunt ff folositoare .
- A fost adaugat suport SFTP !!! (that's so cool)
- revizuit suportul pentru CVS , mult mai imbunatatit , inca buggy , deja am trimis cateva bug-uri la Zend printre care si cel cu clipboard-ul care se goleste dupa stergerea anumitor linii din care s-a facut CUT .
- Au aparut Temele pentru editare , configurabile si ele .
- Un pic de viteza la rulare , desi vad ca ocupa o gramada de ram (task managerul imi arata 60 ram si 60 in swap) .
- DIFF-ul e cel putin misto ca GUI dar nu am gasit optiunea "merge" ...
- cel mai important - > SUPORT FULL PHP 5 (inclusiv pt debugging)

- in versiunea 4.0 vor aparea functii care va vor face sa nu va mai dezlipiti de pe scaun , ca : virtual folders , code folding , code snippets & much much more ;) .

Well , Zend m-a impresionat placut , astept sa vad ce tot coace Sebastien de cateva luni cu al lui PHPEdit , saptamana asta si-a lansat compania
si zilele astea apare versiunea 1.0 a editorului PHPEdit care cred ca va fi singurul concurent serios pt Zend Studio in momentul de fata .

VanGogs
Average Member

Mesajde VanGogs » Mar Mai 04, 2004 10:21 am

mai, eu sunt de parere ca notepad e cel mai bun pentru orice. Restul sunt mult prea usor de folosit. Si dk ar fi sa aleg intre un editor php dedicat poate ca aceste ar fi dzsoft php editor, desi maguma e interesant, da nu imi place k imi mananca cam multa memorie.

In fine, pt afisare sintaxa prefer Crimson Editor... kre e free, de altfel, si cu el pot sa compilez cod de oriunde f usor. hehe
Doctore, de 3 lei pastile

DeusX
PHPRomania Supporter

Mesajde DeusX » Mar Mai 04, 2004 10:32 am

Pentru chestii rapide, Notepad2 mi se pare excelent.

http://www.snapfiles.com/screenshots/notepad2.htm
...zise Ursu`

Emil

Mesajde Emil » Mar Mai 04, 2004 2:47 pm

TheWanderer
Average Member

Mesajde TheWanderer » Mie Mai 05, 2004 2:23 pm

Were these demons from my dream? Or were they born within The Wanderer.

Emil

Mesajde Emil » Mie Mai 05, 2004 4:23 pm

DeusX
PHPRomania Supporter

Mesajde DeusX » Mie Mai 05, 2004 6:21 pm

...zise Ursu`

Radical
Senior Member

Quanta

Mesajde Radical » Joi Mai 06, 2004 10:58 am

Are cineva idee de Quanta pe Windoze ?

Ar fi chiar beton... pe linux sunt foarte multimit de quanta... mai ales cand incepi sa scri "mysql_af" deja apare un drop down cu "mysql_affected_rows()" mai ai decat enter sa dai... in plus daca sus in script ai definit "$variabilaCareTineNuStiuCe" si scri "$vari" apare iar toate variabilele mai sus definite in PHP care incep cu "$vari"... la fel mai ai de dat decat enter...

In rest EditPlus la greu si cateodata NoteTAB...

Pentru MySQL - numai MySQLFront... preferabil 2.xx ...ca de la 3 e shareware... eu m-am scos cu cheie ca am oferit omului un mirror pentru RO dar altfel sunt multe diferente... evident "ajunsuri si neajunsuri"...

Emil

Mesajde Emil » Joi Mai 06, 2004 1:40 pm

Quanta pentru Win ???
Nu stiam sa existe ... stiu ca mai este un Quanta dar pe bani si nu are lagatura cu Quanta Plus (proiectul open source) .
Si eu m-as bucura sa am programul ala si pe win ...

emedgidia
Junior Member

Mesajde emedgidia » Joi Mai 06, 2004 4:56 pm

Eu inca o dau cu Dreamweaver MX 2004 si Maguma ... nu sunt indeajuns de experimentat sa ma incurc cu altceva ...
Imi place Maguma ca are multa documentatie in el ... consider util acest lucru. Si are si multe features.
Dreamweaver este mai mult pentru template-uri. :)
Emil m-a facut curios de Zend. Am auzit de el, dar nu l-am incercat. Am sa il dau jos, am sa invat sa il utilizez, si am sa revin cu un post :wink:
Fiecare programator este diferit in felul lui!!!

Emil

Mesajde Emil » Joi Mai 06, 2004 5:32 pm

inca nu am apucat sa ma joc cu el .
Dintre noutati : a fost integrat in el , deocamdata "doar" cu suport PHP (cred ca e suficient :mrgreen:) .

emedgidia : Zend Studio e un IDE si nu un editor simplu . Adica are aproape de toate integrate in el (debugger,profiler,suport CVS,SFTP,project manager etc) si versiunea 3.5 (beta inca) e superba , atat ca interfata cat si ca functionalitate (mici bug-uri pe alocuri .. eh..e beta) .

Înapoi la “Software”