Va salut.
Am si eu o intrebare. Are careva habar daca exista undeva scris (ma refer o lege sau ceva asemanator) care sunt tarifele la publicitate pe net? Adica daca sa spunem eu am un site si pe el vreau sa pun niste bannere, si sa taxez beneficiarul de servici cu 0,0000000000001$ / banner o sa-mi sara in cap cineva? Cand spun cineva ma refer la ala care te taxeaza cu 25$ ca sa-ti pui bannerul pe site-ul lui. Pentru ca asta se cam bate cap in cap un pic cu banner-exchange. Adica unii cer 20$ iar eu nu cer nimic. La urma urmei nu ma poate opri nimeni sa pun pe site-ul meu niste reclame la x, y, z numa ca imi place mie de ei.
Merci
Concurenta neloiala? Exista asa ceva pe net?
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
Think Pink
- Junior Member
- Birkoff
- Senior Member
uite www.adzone.ro pentru idee de banner exchange
ideea e ca daca nu ai posibilitate de a oferii factura pentru aceste servicii mai greu cu castigatul banilor din bannere.
Iar in ce priveste pretul, exista cererea si oferta, tu poti oferi la ce pret vrei fara sa iti sara nimeni in cap, e dreptul tau, ideea e cat de bune sunt serviciile ofertie de tine fata de concurenta, ca sa merite ca cineva sa puna un banner la tine si nu la concurenta...
ideea e ca daca nu ai posibilitate de a oferii factura pentru aceste servicii mai greu cu castigatul banilor din bannere.
Iar in ce priveste pretul, exista cererea si oferta, tu poti oferi la ce pret vrei fara sa iti sara nimeni in cap, e dreptul tau, ideea e cat de bune sunt serviciile ofertie de tine fata de concurenta, ca sa merite ca cineva sa puna un banner la tine si nu la concurenta...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
Think Pink
- Junior Member