Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/demonel/public_html/id-uri/_header.php:6) in /home/demonel/public_html/id-uri/login.php on line 4
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/demonel/public_html/id-uri/_header.php:6) in /home/demonel/public_html/id-uri/login.php on line 4
imi zice si mie cineva ce inseamna asta si cum scap de ea? pls
Eroare la session_start(); [rezolvat]
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
ashantyk
- PHPRomania Supporter
Eroare la session_start(); [rezolvat]
Ultima oară modificat Dum Feb 03, 2008 12:40 pm de către ashantyk, modificat 1 dată în total.
- gabysolomon
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
-
ashantyk
- PHPRomania Supporter
<?php
include("_header.php");
session_register();
session_start();
$ses_id = session_id();
if (isset($_REQUEST[lemail]))
{$result = mysql_query("select * from iduri where email like \"%$_REQUEST[lemail]%\"");
$row = mysql_fetch_array($result);
if ($_REQUEST[lemail]==$row[email] && $_REQUEST[password]==$row[password]) $_SESSION[nick]=$row[nick];}
if (!isset($_SESSION[nick])) {
$_SESSION[nick] = 0; echo "not logged in";
} else {
echo "logged in as ".$_SESSION[nick];
}
?>
<form method="post" action="<?php $_server[php_self] ?>">
ID:<br><input type="text" name="lemail" size="20"><br>
Pass:<br><input type="text" name="password" size="20"><br>
<input type="submit" value="Login">
</form>
<?php echo $ses_id; include("_footer.php"); ?>
si aia apare dupa ce dau POST
include("_header.php");
session_register();
session_start();
$ses_id = session_id();
if (isset($_REQUEST[lemail]))
{$result = mysql_query("select * from iduri where email like \"%$_REQUEST[lemail]%\"");
$row = mysql_fetch_array($result);
if ($_REQUEST[lemail]==$row[email] && $_REQUEST[password]==$row[password]) $_SESSION[nick]=$row[nick];}
if (!isset($_SESSION[nick])) {
$_SESSION[nick] = 0; echo "not logged in";
} else {
echo "logged in as ".$_SESSION[nick];
}
?>
<form method="post" action="<?php $_server[php_self] ?>">
ID:<br><input type="text" name="lemail" size="20"><br>
Pass:<br><input type="text" name="password" size="20"><br>
<input type="submit" value="Login">
</form>
<?php echo $ses_id; include("_footer.php"); ?>
si aia apare dupa ce dau POST
- gabysolomon
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
[offtopic] eu nu ma cert cu nimeni, desi pare ca ma cert cu toata lumea...
ai incalcat o regula a forum-ului: ai postat inainte sa cauti... iar daca eu nu zic nimic o sa-mi sara lumea-n cap [poti sa citesti daca ai timp]
am cautat [cu motorul de cautare al forumului care nu prea 'merge' bine] "already" [o bucata importanta din eroarea ta] si am gasit cate ceva... doar ca nu am timp sa mai stau sa filtrez rezultatele sa-ti pun pe tava cateva raspunsuri
in fine... ideea e ca daca o sa pot sa te ajut, o sa o fac... nu trebuie sa fac 'pace' pentru ca nu sunt in 'razboi' cu nimeni [dupa cum ziceam] insa unii [cum esti tu] au aceasta falsa impresie... de fapt, unii chiar ma urasc [din diverse motive - ca 'ma dau destept p-aici' sau ca nu-stiu-cu-ce i-am deranjat etc] dar, daca ar fi sa ma cert cu fiecare in parte mi-as dubla post-urile
si probabil ca as innebuni
edit // [ontopic] am uitat sa fiu si on-topic si vor zice altii ca vreau sa-mi maresc numarul de post-uri [unii dintre persoanele de mai sus..]
eu fac un fisier config.php sau whatever.php care contine
<?php session_start();
conexiune la baza de date si tot ce am nevoie pe plan general
?>
apoi, fiecare fisier incepe cu
<?php include 'config.php'; ...
se evita repetarea sesiunilor si output inaintea lor
spor!
ai incalcat o regula a forum-ului: ai postat inainte sa cauti... iar daca eu nu zic nimic o sa-mi sara lumea-n cap [poti sa citesti daca ai timp]
am cautat [cu motorul de cautare al forumului care nu prea 'merge' bine] "already" [o bucata importanta din eroarea ta] si am gasit cate ceva... doar ca nu am timp sa mai stau sa filtrez rezultatele sa-ti pun pe tava cateva raspunsuri
in fine... ideea e ca daca o sa pot sa te ajut, o sa o fac... nu trebuie sa fac 'pace' pentru ca nu sunt in 'razboi' cu nimeni [dupa cum ziceam] insa unii [cum esti tu] au aceasta falsa impresie... de fapt, unii chiar ma urasc [din diverse motive - ca 'ma dau destept p-aici' sau ca nu-stiu-cu-ce i-am deranjat etc] dar, daca ar fi sa ma cert cu fiecare in parte mi-as dubla post-urile
edit // [ontopic] am uitat sa fiu si on-topic si vor zice altii ca vreau sa-mi maresc numarul de post-uri [unii dintre persoanele de mai sus..]
eu fac un fisier config.php sau whatever.php care contine
<?php session_start();
conexiune la baza de date si tot ce am nevoie pe plan general
?>
apoi, fiecare fisier incepe cu
<?php include 'config.php'; ...
se evita repetarea sesiunilor si output inaintea lor
spor!