Vreau sa fac un restore la o baza de date MYSQL de vreo 100MB ( 1.000.000 inreg ) si cineva mi-a spus ca cel mai repede e prin SSH ....
Cum e asta ... cum functioneza .... unde gasesc niste documentatie ?
SSH
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
- gabysolomon
- Senior Member
- gabysolomon
- Senior Member
-
carco
- Senior Member
scp numefisierie.sql adresa.calculator.remote:/calea/la/home/tau
ssh numeuser@adresa.calculator.remote
numeuser@adresa:~$ mysql -uusermysql -p < numefisier.sql
Daca ai windows (si probabil ca da), iti transferi fisierul via ftp (sau tot over ssh folosind ), apoi cu te conectezi la masina respectiva si-ti incarci fisierul via mysql (linia aia cu mysql) sau via )
ssh numeuser@adresa.calculator.remote
numeuser@adresa:~$ mysql -uusermysql -p < numefisier.sql
Daca ai windows (si probabil ca da), iti transferi fisierul via ftp (sau tot over ssh folosind ), apoi cu te conectezi la masina respectiva si-ti incarci fisierul via mysql (linia aia cu mysql) sau via )
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera
- gabysolomon
- Senior Member
tutorial pentru conectare ssh ?
adica ceva in genul:
se scrie adresa de ip sau hostname-ul serverului pe care doriti sa va conectati in casuta 'Host Name (or IP address), se alege protocolul, se scrie portul(in cazul in care acesta este altul decat portul implicit pentru protocolul ales, se face click pe butonul open, se introduc datele de autentificare(numele de utilizator apoi parola) si sesiunea ssh este deschisa.
adica ceva in genul:
se scrie adresa de ip sau hostname-ul serverului pe care doriti sa va conectati in casuta 'Host Name (or IP address), se alege protocolul, se scrie portul(in cazul in care acesta este altul decat portul implicit pentru protocolul ales, se face click pe butonul open, se introduc datele de autentificare(numele de utilizator apoi parola) si sesiunea ssh este deschisa.
|
- gabysolomon
- Senior Member