Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at D:\Web Design\clothes store\accesories.php:1) in D:\Web Design\clothes store\accesories.php on line 2
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\Web Design\clothes store\accesories.php:1) in D:\Web Design\clothes store\accesories.php on line 2
fisierul incepe cu
<?php
session_start();
?>
fisierul index.php incepe la fel si nu primesc eroare, primesc eroarea doar pe un fisier accesories.php
poate sa imi zica cineva de ce ?
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot...
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
-
PunjabHaker
- Average Member
- vectorialpx
- Senior Member
-
PunjabHaker
- Average Member
- vectorialpx
- Senior Member
-
johnutz
- Senior Member
Tocmai notepad mi-a facut si mie probleme, cand aveam fisiere salvate in utf-8 din jEdit si le-am editat cu notepad, pt ca pe "calculatorul" respectiv nu era altceva mai bun.
Atunci am rezolvat-o cu MS Edit, stergand mizeriile alea de la inceput.
Daca le deschid pe alea stricate de notepad cu jEdit, imi arata ca ar fi in UTF-8Y. A fost de ajuns sa schimb in UTF-8 si sa salvez.
Atunci am rezolvat-o cu MS Edit, stergand mizeriile alea de la inceput.
Daca le deschid pe alea stricate de notepad cu jEdit, imi arata ca ar fi in UTF-8Y. A fost de ajuns sa schimb in UTF-8 si sa salvez.
asta e de cand eram tanar