selectare data
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
catalinxpro
- Average Member
salut
e simlpu...inserezi intr-un tabel data de azi (zi/luna/an) .... si cand extragi zici asa
$sql=mysql_query("select * from data_prestabilita");
$row=mysql_fetch_array($sql);
$zi=$row['zi'];
$luna=$row['luna'];
$an=$row['an'];
$sql = "select * from events where an >= '$an' and luna >= '$luna' and zi >= '$zi' ORDER BY an ASC";
$sql=mysql_query("select * from data_prestabilita");
$row=mysql_fetch_array($sql);
$zi=$row['zi'];
$luna=$row['luna'];
$an=$row['an'];
$sql = "select * from events where an >= '$an' and luna >= '$luna' and zi >= '$zi' ORDER BY an ASC";
-
catalinxpro
- Average Member
- vectorialpx
- Senior Member
si, ma rog, de ce ai pus "zi", "luna", "an"... mai trebuia sa pui si ora, minute, secunde, microsecunde si faceai 7 campuri numai cu data
nu ai auzit de tipurile de data datetime sau date sau timestamp?
in fine, ideea lui griffin e buna dar eu iti recomand sa schimbi data aia de tip `date` ca sa nu iti bati cuie in talpa singur
PS: proiectarea bazei de date e foarte importanta pentru un proiect. Eu [un programator] daca vad structura unei baze imi dau seama cam cum va iesi proiectul... al tau, daca zici ca ai facut data de genul asta, ai descris multe
spor!
in fine, ideea lui griffin e buna dar eu iti recomand sa schimbi data aia de tip `date` ca sa nu iti bati cuie in talpa singur
PS: proiectarea bazei de date e foarte importanta pentru un proiect. Eu [un programator] daca vad structura unei baze imi dau seama cam cum va iesi proiectul... al tau, daca zici ca ai facut data de genul asta, ai descris multe
spor!