www.pro-music.adry.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

Adry
Senior Member

Mesajde Adry » Joi Apr 10, 2008 6:44 pm

andrei009
Senior Member

Mesajde andrei009 » Joi Apr 10, 2008 6:49 pm

Adry
Senior Member

Mesajde Adry » Joi Apr 10, 2008 6:51 pm

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Joi Apr 10, 2008 6:57 pm

|

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Apr 10, 2008 8:46 pm

Weedkid
Average Member

Mesajde Weedkid » Joi Apr 10, 2008 8:56 pm

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Joi Apr 10, 2008 10:35 pm

Hop si eu. Majoritatea s-au cam zis. Adaug:
1. Am auzit ca imitarea e cea mai buna forma de flatare... dar avand in vedere ce site-uri ai pus la evaluare, nu ma mir ca iti lipseste si bruma aia de inspiratie incat sa vii cu o semnatura originala.
2. N-ai evoluat absolut deloc - te incapatanezi sa te afunzi mai adanc in propria-ti mediocritate si sa ignori sfaturile noastre. Ma rog, la inceput au fost sfaturi, acum deja sunt direct urlete de disperare si frustrare, pentru ca am ajuns sa avem alergie la tine si mai ales la 'saiturili' tale (termenul de 'saituri' este acordat cu indulgenta). Ai ajuns sa fi ca si cainele ala maidanez de la coltul blocului, care desi latra ca disperatul toata noaptea, iar ziua alearga besmetic dupa masini si ne enerveaza pe toti, orice am face nu putem scapa de el.
3. Site-ul este ilegal. Continutul sau e ilegal. Tu l-ai conceput si l-ai implementat - esti in ilegalitate. Nu te ascunde dupa deget ca faci numai embed de pe trilulilu.ro. Gresesti amarnic. Trilulilu este in perfecta legalitate, intrucat ei pun la dispozitie o platforma pentru postarea de material video si audio, insa ei nu pot fi culpabilizati pentru legalitatea materialelor postate, pentru ca nu le pun ei. Faptul ca tu ai luat un material protejat de drepturile de autor si l-ai publicat cu buna stiinta te invinovateste de incalcarea copyright-ului.
4. Si la final: de ce ai postat pe site (in footer) ca ar fi valid XHTML1.0? Nu e. E valid HTML 4.01 Transitional. E o mare diferenta intre limbajele astea. O stii?

Am incheiat.

Înapoi la “Evaluare site”